Autonvuokraus Sandefjord

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sandefjord

Sandefjord matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sandefjord. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sandefjord

Autovuokraamo Sandefjord
Autovuokraamo Sandefjord

Granbury on kunta Vestfold County – joiden väkiluku on noin 41600 (2011). Kaupungin keskusta sijaitsee pään Sandefjord vuonon. Kanssa niemimaat Østerøya ja Vesterøya kunnassa on yhteensä rantaviivaa koko 146 km, mikä yhdessä kaikki rannat eivät Sandefjord suosittu turistikohde ja loma-alue.

Sandefjord reunustaa pohjoisessa Stokke, lännessä Andebu, että lounaasta Larvik ja itään Tønsberg Fjord ja Tjøme.

Sandefjord on hyvin vanha satama ja sen lataus paikka jo vuonna 1680. Kaupunki oli kuuluisa kylpylä ja uima jälkeen todettiin vuonna 1837 rikki veden ja mudan alueella. Vuonna 1845 kaupungissa oli kauppala, mutta kaiken 1837 kunnassa. Toimitus ja valaanpyynti olivat tärkeimmät teollisuuden kaupunki – ja Sandefjord oli maan johtava valaanpyynnin kunnes valaanpyynnin Etelämantereen päättyi 1960.

On ollut useita mielenkiintoisia arkeologisia löytöjä pronssikaudella ja Viking aikoja kunnassa. Tunnetuin yksittäinen havainto on Gokstad laiva – edelleen Viking aluksen, joka oli kaivettu vuonna 1880. Tämä huolella restauroitu ja on tänään Viikinkilaivamuseo vuonna Bygdøy by Oslo.

Sandefjord on nykyään pitkälti kuin moderni kaupunki. Suuri tulipalo vuonna 1900 tuhosi paljon vanhempi arkkitehtuurin. Lisäksi keskus kuuluneet laajaa sääntelyä.

Useat Sandefjord kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat tai vieressä vesipuisto keskelle kaupunkia, joka on rakennettu paikalle, jossa yksi vanha kylpylät antaa. Täältä löydämme tällaista kaupungin maamerkki – valaanpyynnin monumentti (tehty vuonna 1961 kuvanveistäjä Knut Steenin) ja valaanpyynti talon. Läheiset, Whaling museo – joka isännöi useita jännittäviä näyttelyitä sekä lapsille että aikuisille. Samalla alueella on myös Sandefjord Kaupunginmuseo ja merimuseo – ja museo Wharf, voi käydä ”Gaia”, joka on kopio Gokstad Ship.

Alkaen Sandefjord menee passasjerfesrje on Strömstadia Ruotsiin.

Lähin lentokenttä on Sandefjord Airport Torp, joka sijaitsee 8 km koilliseen kaupungin.