Autonvuokraus Larvik

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Larvik

Larvik matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Larvik. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Larvik

Autovuokraamo Larvik
Autovuokraamo Larvik

Larvik on kaupunki ja kunta Vestfold. Larvik, Vestfold suurin kunta, sekä alue-ja väestö jälkeen kuntaliitoksen vuonna 1988. Kotiin 24 422 (2012) asukasta kaupungissa.Larvik on yksi Østlandets pääsatamat bilfergeforbindelse on Tanska.

Suurin yksittäinen liiketoiminta on perheyritys Treschow-Fritzøe harjoittaa pääasiassa puutuotteiden, puu ja kivi. Vuonna 2003 avattu Fritzøe hautua joka on täynnä kauppoja, asuntoja ja toimistoja. Larvik on Farris ja Farris tehdas kuningas Haakon ja kuningas Olav lähteistä.

Se on löydetty kivikautisia asutusta, vanhin on 10 200 vuotta vanha. Vanhin kauppa ja se myös pidetään vanhin kaupunki Skiringssalkaupang kaupunki, joka sijaitsee Viksfjord viiden kilometrin päässä Larvik keskustassa. Sinun on asunut noin 500 ihmistä 800: n.

Vanhimmat talot Larvik Kaupunki sijaitsee Tollerodden kanssa vanhoja tapoja talon 1712. On myös Larvik kirkolle 1677 ja Laurvig sairaalan 1762. Toinen nähtävyys on kartano, joka on rakennettu vuonna 1677 Larvikin perustajan kreivi Ulrik Frederik Gyldenløve.

Larvik on suosittu lomakohde ja on erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja ja ruokailupaikkoja.

Beechwood joka on kuin suuri puisto takana kaupunki on tärkeä tunnettu brändi kaupunki. Larvik on myös edistänyt kuuluisuuksia kuten Colin Archer, Thor Heyerdahl ja Arne Nordheim.

Lähin lentokenttä on Stick lentokenttä sijaitsee noin 25 km pohjoiseen.