Autonvuokraus Lillehammer

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lillehammer

Lillehammer matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lillehammer. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lillehammer

Autovuokraamo Lillehammer
Autovuokraamo Lillehammer

Lillehammer on kaupunki ja kunta etelään Gudbrandsdalen Oppland pohjoispäässä järven. Kaupunki Lillehammer on 20857 asukasta (2012). Lillehammer kutsutaan myös ”dølabyen.”

Lillehammer on paljon tarjottavaa vierailijoilleen. Rd on ostoskeskus 125 kauppoja kutsutaan pisin kaupunki katu, jossa kaksikerroksinen puutalo rakennettiin 1800-luvun lopulla. Strand ostoskeskus sijaitsee aivan järven ja E6 Lillehammerissa.

Maihaugen on suurin museo Norjassa ulkopuolella Oslon.Tässä on ulkoilmamuseo yli 200 rakennusta, näyttelyitä ja ruokapaikkoja. Maihaugen on avoinna ympäri vuoden ja tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille. Täällä voit nähdä vilauksen Gudbrandsdalens antiikin kulttuuria ja perinteitä.

Koska kaikki perheviljelmien Lillehammer on paratiisi lapsille. Lilleputthammer Lillehammer on pienoiskoossa, 15 km kaupungin ulkopuolella. Se on myös Hunderfossen joka on yksi Norjan suurimmista nähtävyyksistä yli 250000 kävijää joka kesä. Norja Troll puisto, jossa taikuus ja seikkailu teema on täynnä elämyksiä.

Vuonna 1994 Lillehammer isännöi olympialaisia, ja monet kasvit ovat suosittuja talvella. Yksi niistä on Hafjell Resort on yksi parhaista resorts on 13 hissiä. Vuoret Nordseter ja Sjusjøen tarjoaa lukuisia aktiviteetteja vapaa ja virkistys

Kaupunki on Pohjois päähän ”Skibladner”.

Oslo Airport sijaitsee 145 km etelään.