Autonvuokraus Halden

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Halden

Halden matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Halden. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Halden

Autovuokraamo Halden
Autovuokraamo Halden

Halden on kaupunki, jossa asuu 29 797 (2012) asukasta sijaitsevat Østfold County, suulla Tista Iddefjorden.Kunnan rajojen etelään Ruotsi, idässä Aremark, Länsi-Sarpsborg ja Rakkestad pohjoisessa.

Halden vesistö sijaitsee Brekke-lukot ja venematka on erityinen kokemus, että yksi luultavasti ei unohda lähiaikoina. Brekke-lukot ovat korkeimmat lukot Pohjois-Euroopan korkeus 27 metriä. Yksi voi matkaa höyrylaiva turisteja, jotka ovat 125 vuotta moottorin laiva ”Strømsfoss.”

Fredriksten linnoituksen ollut erittäin tärkeä rooli aikana juhla unionin Ruotsin kanssa vuonna 1905, on Haldens tärkein tunnettu brändi ja sijaitsee kukkulalla kaupungin. Noin 200000 turisteja vierailemaan linnassa kesällä ja linnoitus on myös kaunis puisto.

Halden on merkittävä Norja teollinen kaupunki noin 2500 teollista työpaikkaa. Erityisen kuuluisa on tehtaan Norja Forest Saugbrugs, vanhin puunjalostus tehdas, joka on edelleen toiminnassa. 50-luvulla se oli joka viides kengät Norja tuotettu Halden ja vuoteen 1960 tunnettiin Norjan jalkineet pääomaa.Halden myös tärkeä satama puunjalostusteollisuuden.

Moss Airport Rygge on 55 km päässä Halden