Autonvuokraus Olkusz

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Olkusz

Olkusz matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Olkusz. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Olkusz

Autovuokraamo Olkusz
Autovuokraamo Olkusz

Olkusz on kaupunki Etelä Puola ei ole kaukana rajan Tšekin ja Slovakian, noin 30 kilometriä luoteeseen Krakow.Se on 37552 asukasta (2006) ja on tärkein kaupunki alueella Olkusz.

Ensimmäinen kirjallinen asiakirja viittaa kaupunki on peräisin 1299. Kaupunki oli alun perin ohjata kansalaisten Saksan syntyperää, ja asukkaat olivat enimmäkseen varakkaita takia blygruver alueen. Myös hopea löytyy täältä.

Kaupunki sijaitsee joen Baba seuraavan Krakowsko-Częstochowska Highlands. Noin 40 kilometriä länteen kaupunki on kaupunki Czestochowa suosimissa noin viisi miljoonaa turistia ja pyhiinvaeltajaa vuosittain. Pyhiinvaeltaja on musta Madonna Częstochowan kutsutaan myös Black Maria, säilytetään Jasna Góra luostari kaupungin ja suorittaa monia ihmeitä.

Lähellä Krakow, yksi Puolan suosituimmista kaupungeista, on myös keskeinen Olkusz.

Yksi kuuluisimmista kuvien maailmassa, joita käytetään piirroksia ja holokaustin julmuuksista rabbi Moshe Dayan Hagerman, tuomari Olkusz, tehdään pilaa ja väärin saksalaiset sotilaat. Kuva myöhemmin tunnistettiin ihmiset selvisivät sodasta ja päivätty 31 heinäkuussa 1940, jota kutsutaan myös ”verta keskiviikkona Olkusz»

Lähin suuri lentokenttä on John Paul II International Airport Kraków-Balice, 39 km päässä keskustasta Olkusz, Puola.Toinen suuri lentokenttä on Katowice International Airport, 51 km päässä.