Autonvuokraus Krakova Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Krakova Lentokenttä

Krakova Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Krakova Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Krakova Lentokenttä

Autovuokraamo Krakova Lentokenttä
Autovuokraamo Krakova Lentokenttä

Johannes Paavali II Airport Krakova-Balice (KRK) on kansainvälinen lentokenttä palvelee Krakova on Puolassa.Se sijaitsee kaupungin Balice, 11 km länteen Krakovan keskustassa – ja on nimetty Puolan syntynyt paavi Johannes Paavali II, joka asui monta vuotta Krakova.

Krakova Lentokenttä oli entinen sotilas lentokenttä, mutta oli vuonna 1964 hyväksytty myös siviililentoasema. Noin 3 miljoonaa matkustajaa täällä joka vuosi, jolloin lentoaseman Puolan toiseksi vilkkain.

On kaksi matkustajaterminaalit lentokentällä: Terminaali 1 käsittelee kansainvälistä liikennettä, kun kansallinen palvelee Terminaali 2 Tarjolla on ilmainen bussikuljetus sekä kahden terminaalien ja terminaalien välillä ja rautatieasemalta.

Liikenne mahdollisuuksia lentoaseman ja Krakovan ovat hyviä. Yksi voi valita junalla, bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Krakova, useita kansainvälisiä vuokra virastoja edustettuina lentoasemalla – myös Avis, Budget, Europcar, Hertz, National ja Sixt.

On olemassa useita julkisia palveluja Krakova Airport – mukaan lukien kokoushuoneita, VIP-palvelu, langaton internet, pankkiautomaatteja, posti – ja hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja. Lentokenttä on myös hyvin sovitettu vammaisille.

Lähimmät hotellit ovat Neohotel Airport, joka sijaitsee muutaman kilometrin päässä lentokentältä.