Autonvuokraus Katowice

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Katowice

Katowice matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Katowice. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Katowice

Autovuokraamo Katowice
Autovuokraamo Katowice

Katowice (saksa: Kattowitz) etelään Puolan, vuonna Sleesian alueella – ja on kaupunki noin 320000 asukasta (2010).Se sijaitsee suuremmalle taajama-alueelle – jos kokonaismäärä oleskelee noin 3,5 miljoonaa ihmistä. Katowice on ennen kaikkea tärkeä teollisuuden kaupunki – mutta on myös alueen kiistaton keskus kulttuurin ja koulutuksen.

Katowice perustettiin noin vuonna 1600, mutta ei ole ilmoittanut vuoteen 1865. Saksan vaikutusvallan Katowice ovat historiallisesti merkittäviä, mutta vuodesta 1921 lähtien, kaupunki kuului Puola – vaikka enemmistö asukkaista olisi tuolloin halunnut olla ”Saksan”.

On olemassa useita merkittäviä kulttuurilaitosten Katowice – mukaan lukien useita teattereita ja museoita. Suuri osa kaupungin kulttuuria on omistettu Silesian perinne. Kaupungin tärkeimmät teatteri (perustettu 1907) on Sleesian teatteri – samalla suurin ja tunnetuin museo on Sleesian museo. Jälkimmäinen sijaitsee vanhempi, arvokas hotellirakennus – ja taloa useita kansatieteellisen ja arkeologisia esineitä – lisäksi suuri määrä Silesian taidetta.

Muista museoista on erityisen kiinnostava museo Puolan lavastus mainittu.

Katowice keskustan kirkko, katedraali Kristus, on suhteellisen uusi – rakennettu vuosina 1927-1955 on klassismin tyyliin. Vieressä on upea vanha Arkkipiispan palatsi kauniissa puistossa. Parker on muuten monet Katowice – ja suurin ja suosituin on Wojewódzki kulttuuri ja virkistysalueelle, kuten sisältää eläintarha, planetaario, vesipuisto ja huvipuisto.

Lähin lentokenttä on Katowice Airport sijaitsee 40 km pohjoiseen kaupungin.