Autonvuokraus Hong Kong

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Hong Kong

Hong Kong matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Hong Kong. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Hong Kong

Autovuokraamo Hong Kong
Autovuokraamo Hong Kong

Hong Kong (Kiina: Xiang Gang) sijaitsee Kaakkois rannikolle Kiina Etelä-Kiinan merellä.Hong Kong on erityinen hallinnollinen alue (SAR), joka on suuri itsemääräämisoikeus. Alue Hong Kong koostuu 3 piirit: Hong Kong Island, Kowloon Peninsula ja New Territories (joka sisältää osan mantereen ja joillakin saarilla).

Hongkong on yksi tiheimmin asutuilla alueilla maailmassa, ja kaupunki on 7.000.000 asukasta (2011). Se pidetään myös maailman vilkkain satama ja on myös maailman kolmas johtava kaupallinen ja taloudellinen keskus – jälkeen Lontoossa ja New Yorkissa.Lisäksi, Hong Kong on yksi Aasian dynaamisimmista alueista ja yksi Aasian rikkaimmista yhteisöissä.

Kaupungissa on subtrooppinen ilmasto on kuiva, leudot talvet ja kuuma, kostea kesä.

Hongkong on ollut suuri matkailun 1990-luvulta lähtien, ja oli 36 miljoonaa kävijää vuonna 2010. Kaupunki on tunnettu sen Skyline lukuisia korkeita rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä. Hong Kong on usein kuvattu jossa ”itä kohtaa lännen”. Kulttuuri on sekoitus alueen Kiinan juuria ja vaikutteita sen ajan kuin Britannian siirtomaa.

Hong Kong on ostoksilla Mekkaan lukuisia suuria ostoskeskuksia, tavarataloja, toreilla ja kaupoissa.

Jotkut suosituimmista nähtävyyksistä Hong Kong kuuluu Näkymä kaupunkiin vuoren ”Victoria Peak” (552 m), jossa voit myös käydä ostos-ja vapaa-ajankeskus ”Peak Tower” Pilvenpiirtäjät pitkin satama ”Victoria Harbour”, Hong Kong Heritage Museum – kattavaa näyttelyitä, historia, taide ja kulttuuri Taidemuseo ”Hong Kong Museum of Art” ja 305 metriä korkea rakennus Banc Kiinassa vuodesta 1990.

Kaupungissa on myös merenkulun museo, rautatiemuseo, Science Museum ja Folk Museum. Lisäksi useita huvipuistoja kaupungissa – mukaan lukien Hong Kong Disneyland Resort. On hyvät uima täällä hiekkarantoja.

Se suositteli myös vierailu saarella Lantau, jossa voi nähdä vaikuttavan 26 metriä korkea Buddhan patsas.

Kaupungin tärkein lentokenttä Hong Kong International Airport sijaitsee 40 kilometriä keskustasta länteen.