Autonvuokraus Peking

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Peking

Peking matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Peking. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Peking

Autovuokraamo Peking
Autovuokraamo Peking

Peking on pääkaupunki kansantasavallan Kiinan koska Maon kommunistisen vallankumouksen vuonna 1949.Useat aikaisemmat kaudet Kiinan historiassa on ollut pääomaa toimintoa. Se sijaitsee Pohjois-Pohjois-Kiinassa Plains, noin 160 kilometrin päässä Bohai Bay. Se on sen lähes 20 miljoonaa asukasta (2010) yksi maailman väkirikkain kaupungeissa.

Peking on luultavasti ollut olemassa noin 1000 vuotta eKr.Kr. ja on ollut keskustan useimmille muinaisen Kiinan monia dynastiat, ja kaupunki on luonnollisesti riitä, useita nähtävyyksiä tarjota. Kiinan hallitus on jopa erikseen mainita 98 ​​kulttuuri-ja historiallisia nähtävyyksiä erityisen arvokas. Kuusi näistä on myös UNESCOn maailmanperintöluetteloon: Kielletty kaupunki, Kiinan muuri, Taivaan temppeli, Summer Palace, Ming haudat ja paikka, jossa edelleen ”Peking Man” löytyi.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä muuten tällaisia useita konserttisaleja ja teattereita. Jos olet Pekingissä, sinun pitäisi ehdottomasti tarkistaa suorituskyky Peking Opera (joka on myös nimi kuuluisa ja erottuva muoto Kiinan ooppera). Lisäksi Palace Museum on tutustumisen arvoisia. Sitä pidetään Pekingin tärkein museo – ja on erittäin kattava. Se sisältää seuraavat Rakennusten ja keisarillinen kokoelmat Forbidden City – monimutkaisia, että oli sisällä ns Imperial City. Nimi tulee tällä alalla, joka on edelleen ympäröi muuri, kiellettiin tavallisille kansalaisille. Entinen keisarillinen palatsi 1400-luvulta on yksi tärkeimpiä nähtävyyksiä Forbidden City. On olemassa myös useita muita palatseista tämän monimutkaisen.

”Taivaallisen rauhan aukiolla” on yksi Pekingin kuuluisimmista paikoista. Asuu useita monumentaalisia rakennuksia viime aikoina. Eniten hallitseva on Great Hall ja Kiinan National Museum.

Muuten, on olemassa muutamia, jotka lähtevät Pekingin ilman käveli Kiinan muuri – Kiinan kuuluisimpia rakennuksia. Mao olisi sanonut, että jos et ole kävellyt Wall ei ole tosi ihminen. Joiden yhteenlaskettu pituus on 6.400 km on Kiinan muuri on maailman suurin ja pisin rakenne, ja se aloitettiin vuonna 1368. Pekingin lähtökohtana, meidän täytyy odottaa tunnin ajomatkan päästä lähtökohta.

Lähin lentokenttä on Pekingin kansainvälinen lentokenttä (PEK) – joka kiinaksi kutsutaan Peking Shoudu Guoji Jichang. Se sijaitsee 20 km koilliseen Peking keskustassa.