Autonvuokraus Shanghai

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Shanghai

Shanghai matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Shanghai. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Shanghai

Autovuokraamo Shanghai
Autovuokraamo Shanghai

Shanghai on suurin kaupunki Kiinassa ja yksi maailman suurimmista satamista.Shanghai sijaitsee Kiinan itärannikolla by Østkinahavet ja kaupunkien kohdalta kahtia Huangpu-joelle.

Kaupungissa on 9,3 miljoonaa asukasta, kun taas pääkaupunkiseutu lähiöissä väkiluku on 23 miljoonaa euroa (2010).

Shanghai on kostea subtrooppinen ilmasto ja viileät talvet ja kosteat kuumat kesät.

Kaupunki on houkutteleva lomakohde ja vastaanottaa matkailijoita kaikkialta maailmasta. Shanghai on myös tärkeä liikenteen solmukohta ja tärkeä taloudellinen, teollinen ja kaupallinen keskus. Lisäksi kaupunki on merkittävä kulttuurin ja koulutuksen keskus monien yliopistojen, korkeakoulujen, teattereita ja museoita.

Itä Huangpu-joen on uusi moderni piirin, joka nykyään muodostaa kaupungin taloudellinen keskus. Alue on tyypillistä moderni arkkitehtuuri ja tässä on myös joitakin maailman korkein pilvenpiirtäjiä. Korkein rakennus Shanghain World Financial Center, joka mittaa 492 metriä.

Shanghai tarjoaa erilaisia ​​nähtävyyksiä – mukaan lukien klassinen kiinalainen puutarha Yuyuan vanhankaupungin keskustassa – järviä, paviljongit ja kauniita rakennuksia. Puisto rakennettiin vuonna 1559. Muita nähtävyyksiä ovat Shanghai Museum – näyttelyitä kiinalaista taidetta ja kulttuurihistoriaa   Ihmiset puisto (kutsutaan myös ”kansan Place”), kävelykatu Nanjing lu – suuria tavarataloja ja lukuisia kauppoja ja opiskelija Promenade – vanhojen eurooppalaisten rakennuksia 1920.Alueella Bilbao on vanha historiallinen alue nimeltä ”vesi kaupunki”. Tämä alue on erittäin suosittu matkailijoiden vierailla, ja tässä on kaunis kanavat, sillat, temppeleitä ja antiikin taloja.

Myös Itä Pearl TV Tower vuodesta 1995, vierailun. Torni on 468 metriä ja on 3 katselu kannet, ravintola, ostoskeskus, hotelli ja museo.

Lisäksi Shanghaissa on suuri rannat, akvaario ja teemapuisto ”Home”.

Kaupungin tärkein kansainvälinen lentokenttä on Shanghai Pudong International Airport, joka on 46 kilometriä kaakkoon keskustasta.