Autonvuokraus Kielce

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kielce

Kielce matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kielce. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kielce

Autovuokraamo Kielce
Autovuokraamo Kielce

Kielce on kaupunki Keski Puolassa välissä Krakova ja Varsova kanssa 204891 asukasta (2009).Se on myös pääkaupunki Świętokrzyskie Voivodeship. Kaupunki sijaitsee Pyhän Ristin vuoret ovat vanhimpia vuoristossa joen Silnica.

Kielce on teollinen kaupunki painotetaan raskaan teollisuuden ja elintarvikkeiden jalostuksen. Kalkkikivi kaivokset alueella olivat pitkään talouden moottori. Yli 900 vanha kaupunki on monia nähtävyyksiä ja jännittävä Gammelby jossa se on saatavissa markkinoilla 1700-luvulta. Vanhin rakennus on katedraali 1100, joka on kunnostettu useaan otteeseen. Toimia on Sienkiewicza kadun varrella asemalta Moniuszki paikka hyvä vaihtoehto. On Wolnosci Square on hyvä valikoima kahviloita ja ravintoloita.

Vuonna lähellä Kielce on viisi erilaista luonnonpuistot ja varaukset, yksi suosituimmista on Pyhän Ristin vuorten soveltuu hyvin patikointiin. On myös luostari 1400-luvulta, jotka ovat näkemisen arvoisia. Vuonna Kadzielnia luonnonsuojelualue on amfiteatteri paikkainen 5000 ihmistä, ja kalkkikiveä antaa sille ainutlaatuisen äänen. Se on tunnettu sen kristallinkirkas vesi.

Lähin suuri kansainvälinen lentokenttä on John Paul II Balice lentokenttä sijaitsee noin 140 km etelään, aivan Krakova.Varsovan Chopin Airport sijaitsee 175 km pohjoisemmaksi.