Autonvuokraus Varsova Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Varsova Lentokenttä

Varsova Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Varsova Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Varsova Lentokenttä

Autovuokraamo Varsova Lentokenttä
Autovuokraamo Varsova Lentokenttä

Warsaw Frederic Chopin Airport (WAW) – nimetty maailmankuulu säveltäjä – sijaitsee 10 km lounaaseen Varsovassa keskusta.Lentoasema palvelee yli 8 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentoasema on ollut samassa paikassa vuodesta 1910, ja vuodesta 1934 Puolan tärkein lentokenttä sijaitsee täällä. Alle 2 Maailmansodan tuhoutui täysin pommeja, mutta uusi kansainvälinen terminaali valmistui vuonna 1969. Nykyinen terminaali on rakennettu vuonna 1992 erottamaan kotimaan ja kansainvälisessä liikenteessä.

Upouusi lentoasema valmistui vuonna 2008, 40 km pohjoiseen Varsova – ja se toimii helpotus lentoaseman tärkein lentokenttä, varsinkin kun se tulee charter liikennettä. Se lopulta pystyy käsittelemään 2300000 matkustajaa.

Useat lentoyhtiöt sekä Puolan International toimii suuri joukko säännöllisiä lentoja kohteisiin kaikkialla Euroopassa.

Ei ole juna lentokentältä Varsovan keskustassa, mutta linja-palvelu on hyvää – ja voit myös ottaa taksin. Jos haluat vuokrata auton Varsova, useita kansainvälisiä autovuokraamojen lentoasemalla sen tytäryhtiöiden – kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja National.

Varsovan lentokentälle on hyödyllinen valikoima kauppoja, ravintoloita ja baareja. On myös kaksi Nettikahviloita lentokentällä. Lisäksi on konferenssitilat, infopiste, pankit, pankkiautomaatit, valuutanvaihto toimistoja, posti-ja terveyskeskus.

Lähellä lentokenttää, kaksi pienempää hotellia – Falcon Transit Hotel Courtyard by Marriott. Muuten valikoima hotelleja suuria ja vaihtelivat ja noin Varsova.