Autonvuokraus Varsova

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Varsova

Varsova matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Varsova. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Varsova

Autovuokraamo Varsova
Autovuokraamo Varsova

Varsova on pääkaupunki Puolassa ja maan suurin kaupunki.Se on myös tärkein keskus kulttuurin, tieteen, politiikan ja teollisuuden. Warsaw sijaitsee Veiksel-joen noin 350 km etelään Itämeren rannikolle – ja kaupungin väestöstä oikea on noin 1,7 miljoonaa (2008). Kun esikaupunki alueilla väestönkasvu on lähes 3 miljoonaa.

Varsova on ollut kaupungin asema vuodesta 1334, ja kaupunki on historiallisesti ollut keskeinen rooli eri hallitsijat (myös ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi). Erilaiset kulttuuriset vaikutteet ovat jättäneet jälkensä kaupungin arkkitehtuuriin – joka oli raskaasti vaurioitunut 2 Maailmansota.

Old Town (Stare Miasto) on Varsovan historiallisen keskustan uusittiin sodan jälkeen niin onnistunut, että se tuli Unescon maailmanperintöluetteloon – erityisenä esimerkkinä historiallista perintöä sivusto.Monet Varsovan tunnetuimmista nähtävyyksistä ovat vain vanhassakaupungissa. Tähän sisältyy Vaikuttava Palace Square ja Kuninkaanlinna, kuningas Zygmunt Sarake ja Kobbertakspalasset – ja historiallinen tori, jota ympäröi kaunis tiili rakennuksia. Myös edelleen antiikin muurien Port linnoituksen ja suuri Branicki Palace on mainittava, mikä on lähellä Royal Castle.

Varsova on myös monia upeita kirkkoja keuliminen. Näiden joukossa ovat Pyhän Johanneksen katedraali (rakennettu loppupuolella 1400), Jesuiittakirkko luvun alkupuolelta 1600-luvun ja Pyhän Martin kirkko 1300. Muita ehdotuksia kirkot ovat St. Florian ja Pyhän Mikaelin katedraali Basilica, Pyhän Annan kirkko ja Pyhän Aleksanterin kirkko.

Muuten Warsaw merkittävä eurooppalainen kulttuurinen keskus – useita teattereita, konserttisaleja ja ooppera. Lisäksi on olemassa useita mielenkiintoisia museoita kaupungissa. Yksi suosituimmista on Frederic Chopin Museum (omistettu maailmankuulu säveltäjä), mutta myös National Museum, Varsovan historiallinen museo ja erityinen moottori museo tutustumisen arvoisia.

Varsova on myös ostos kaupunki – useita suuria ostoskeskuksia, lisäksi perinteistä markkinoilla. Muuten, on monia kauppoja vanhassakaupungissa, jos voit ostaa tuliaisia ​​ja tyypillisiä puolalaisia ​​käsitöitä.

Lähin lentokenttä on Varsovan Frederic Chopinin lentokentältä, joka sijaitsee 10 km lounaaseen Varsovassa.