Autonvuokraus Bali

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Bali

Bali matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Bali. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Bali

Autovuokraamo Bali
Autovuokraamo Bali

Balin saarella välissä Java ja Lombok Indonesiassa, ja osa Sunda Islands. Bali on myös erillinen maakunta Indonesia, joista 4,2 miljoonaa asukasta (2012).Pääkaupunki on Denpasar, joka sijaitsee saaren etelärannikolla. Se on noin 700000 asukasta (2010).

Sisustus Bali hallitsee itä-länsi vuorijonon jossa korkein huippu on edelleen aktiivinen tulivuori Gunung Agung (3142 m). Tulivuori oli sen viimeinen suuri purkaus vuonna 1963, jolloin noin 1500 ihmistä kuoli. Muuten Bali enimmäkseen hedelmällisiä tasankoja, missä se on pääasiassa viljellään riisiä, maissia, kookospähkinöitä, kahvia ja hedelmiä.

Bali on trooppinen ilmasto, mikä tarkoittaa, että se on lämmin ympäri vuoden – Saarta ympäröi kutsumalla valkoisia hiekkarantoja. Suosittuja paikkoja surffausta ja uinti sekä yöelämä ovat alueita kaupunkien ympäristössä Kuta ja Seminyak hyvin etelässä. Ja Nusa Dua ja Jimbaran sijaitsee samalla alueella, on tunnettu monista ylellisyyttä hotellit. Se on lyhyen matkan päässä tästä pääomaa, mikä tietenkin myös tarjolla erilaisia ​​ostos-ja yöelämä.

Jos haluat aktiivisempi loma, kömmähdys tulivuori Gunung Agung suositella. Monet ihmiset menevät sinne nauttimaan unohtumattoman auringonnousua. On myös järvi Batur, jossa voit vuokrata veneen – tai voit vierailla Balin suurin hindulainen temppeli, Besakih, sijaitsee jalka on tulivuori.

On olemassa useita kansallispuistoja Balilla. Suurin ja suosituin on West Bali National Park sijaitsee niemimaalla Luoteis nurkassa saarella. Puiston pinta-ala on 190 km2, ja tarjolla poikkeuksellisen rikas kasvisto ja eläimistö.

Muuten Bali on monia ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä tarjota. Pikkukaupunki Ubud sijaitsee 22 km pohjoiseen Densapar erikoistunut taidetta. Sen lisäksi monet taiteen kauppoja ja tanssi on kaupunki tunnetaan erityisesti ihana luonnonsuojelualue Monkey Forest.

Myös itäosassa Bali, on olemassa erilaisia ​​nähtävyyksiä – mistä perinteinen balilainen kylä kulttuuria ja aurinkoa rannalla Padangbai ja Candidasa. Ja kylässä Tirta Ganga, voit kokea mahtava ”vesi palace”. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä koko lännessä on muinainen temppeli Tanah Lot, joka on rakennettu kallion meressä.

Lähin lentokenttä on Denpasar International Airport (Ngurah Rai), joka sijaitsee Kuta, ca. 17 km lounaaseen pääkaupunki Denpasar.