Autonvuokraus Jakarta

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Jakarta

Jakarta matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Jakarta. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Jakarta

Autovuokraamo Jakarta
Autovuokraamo Jakarta

Jakarta (entinen Batavia ja Jakartassa) on pääkaupunki Indonesiassa, ja on noin 9,6 miljoonaa asukasta (2010).Kaupunki on lähes täysin kasvatetaan yhdessä useiden pienempien naapurimaiden kaupungeissa ja pääkaupunkiseudulla – nimeltään Jabotabek – asuu yhteensä yli 28 miljoonaa euroa.

Jakarta sijaitsee luoteisrannikolla saaren Java, suulla joen Ciliwung. Talvella kaupunki ja sitä ympäröivä alue joutuvat usein vahva monsuuni tuulet ja tulvat.

Siellä on ollut asutusta täällä, koska 400: n, ja tarina on siitä lähtien ollut melko myrskyisä. Alankomaat teki vuonna 1600 silloisen amerikan keskustaan ​​heidän Itä-Intian kaupan ja Hollannin ylivalta kesti Indonesia itsenäistyi vuonna 1949.

Kaupunkikuvan on ominaista eri aikakausilta Jakarta historian, erityisesti Colonial – jos molemmat hollanti, kiina ja arabia kulttuuri vallitsi. Moderni osa kaupunkia hallitsee bulevardien ja erityisesti pitkin pääkatu ”Jalan Thamrin” se luetteli useita pilvenpiirtäjiä.

Jakarta tarjoaa useita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien National Museum Gajah. Muuten molemmat vanhastakaupungista ja perinteinen satama Sunda Kelapa – enemmän pysyviä ankkuroitu kuunari – tutustumisen arvoinen. Muita tyypillisiä nähtävyyksiä ovat Sea World ja Ragunan eläintarha, jossa on noin 300 eri eläinlajeilla keuliminen.

Suosittu kulttuurikohde nähtävyys kaupungissa, Taidekeskus ”Taman Ismail Marzuki”. Tämä on koti sellainen Jakarta Art Institute ja Jakarta Planetarium.

Jakarta on myös kaupunki, jossa voit tehdä monia jännittäviä ostoksia. Lisäksi useita suuria ostoskeskuksia, on olemassa useita jännittäviä ja perinteisillä markkinoilla. Muuten Jakarta on gourmet kaupunki, jossa lisäksi kansainvälisiä ruokia voi myös nauttia indonesialaisia ​​ruokia, jotka perustuvat usein mereneläviä (kalat ja äyriäiset), sekä riisiä, kookosmaitoa ja tuoreita vihanneksia.

Ilmasto on trooppinen Jakarta – erittäin kuumat kesät. Paras aika vierailla Pohjois eurooppalaiset siis ajanjakso marraskuusta maaliskuuhun.

Lähin lentokenttä on Soekarno-Hatta International Airport, joka on noin. 32 km luoteeseen keskustassa. Tämä on suurin lentokenttä Indonesiassa.