Autonvuokraus Lima Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lima Lentokenttä

Lima Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lima Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lima Lentokenttä

Autovuokraamo Lima Lentokenttä
Autovuokraamo Lima Lentokenttä

Jorge Chavez International Airport (LIM) sijaitsee 8 kilometriä luoteeseen Downtown Lima, palvelevat Perun pääkaupungissa. Lentokenttä on nimetty Espanjan Aeropuerto Internacional Jorge Chavez.

Lima Airport perustettiin vuonna 1960, ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema laajennettiin ja kunnostettiin vuonna 2005, ja voitti ”Best Airport Etelä-Amerikassa 2010” by Skytrax.

Noin 25 lentoyhtiötä – kuten United Airlines, Taca Peru, KLM, Iberia, American Airlines ja Air France – on suorat lennot moniin kohteisiin, myös Euroopassa. Se on esimerkiksi. Lennot täältä Pariisi ja Amsterdam.

On hyvät julkisen lentoaseman tilojen, ja löydät hyvän valikoiman ravintoloita, kahviloita ja baareja täällä. On myös hyvä ostos lentoasemalla jälkeen Peru Plaza Shopping Center on rakennettu.On noin 20 kaupat (mukaan lukien Duty-free-myymälä). Muita palveluja Lima lentokenttä on pankki, pankkiautomaatit, valuutanvaihto, vastaanotto, matkatoimisto, infopiste, terveyskeskus, internetyhteys ja hierontasalonki.

Lähellä terminaalirakennuksen on 4 tähden hotelli ”Ramada Costa del Sol Lima Hotel” – joka voi tarjota vierailijoille uima-allas, business center, kylpylä ja kauneushoitola.

Liikenneyhteydet lentokentältä keskustaan ​​Lima koostuu bussilla tai taksilla. Jos haluat vuokrata auton Lima, useita autovuokraamojen niiden oksat lentoasemalla – kuten Budget, Dollar ja Hertz.