Autonvuokraus Sharm El Sheikh Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sharm El Sheikh Lentokenttä

Sharm El Sheikh Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sharm El Sheikh Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sharm El Sheikh Lentokenttä

Autovuokraamo Sharm El Sheikh Lentokenttä
Autovuokraamo Sharm El Sheikh Lentokenttä

Sharm el-Sheikh International Airport (SSH) on moderni lentokenttä, joka sijaitsee 18 km koilliseen Sharm el-Sheik keskus. Lentokenttä huollettu 7,5 miljoonaa matkustajaa vuonna 2010, mikä tekee siitä toiseksi vilkkain Egypti (Kairo Airport).

Sharm el-Sheikhin lentokentälle on säännöllisiä reittilentoja noin 35 kansainvälistä kohdetta – eniten Euroopassa. Lentoasema avattiin vuonna 1968 ja tällä hetkellä on kolme terminaalia. Palvelut saatavilla terminaaleissa kuuluu Pankkiautomaatit, kahviloita, ravintoloita, valuutanvaihto, sanomalehti kioski, kultaseppä ja matkamuistomyymälä.

Lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan ​​on useita liikenteen vaihtoehtoja. Yksi voi ottaa taksin – tai jos tulee, turisti taksi. Jälkimmäinen on mukava, mutta myös kalliimpi. Yksi on kuitenkin taattu Englanti speaking kuljettaja. Toinen mahdollisuus on liikenne minibussit joka on reitillä.

Jos haluat vuokrata auton, on monia mahdollisuuksia lentokentällä, koska useat suuret kansainväliset vuokra virastot ovat toimistot täällä vuokraus (Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja muut).