Autonvuokraus Kairo Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kairo Lentokenttä

Kairo Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kairo Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kairo Lentokenttä

Autovuokraamo Kairo Lentokenttä
Autovuokraamo Kairo Lentokenttä

Cairo International Airport (CAI) sijaitsee Heliopolis – noin 25 kilometriä koilliseen Kairon keskustassa.Se on toiseksi vilkkain lentoasema Afrikkalainen mantereella. Vuonna 2010, huollettu 16100000 matkustajaa. On suoria lentoja tänne useissa kaupungeissa eri puolilla maailmaa. Lisäksi lentoasemaa paljon charter liikennettä.

Saadaksesi lentokentältä Kairon keskustassa, voidaan joko käyttää shuttle-bussilla tai taksilla. Huomaa kuitenkin, että se voi olla viisasta sopia hinta taksinkuljettaja etukäteen. On myös mahdollista matkustaa tavallisten bussilla. Tämä olisi halvin vaihtoehto, mutta bussit ovat usein täynnä.

Useat tunnetut kansainväliset autovuokraamojen joiden vuokra toimistot lentoasemalla (Avis, Sixt, Hertz, Europcar ja Budget), mutta jos päätät vuokrata auton, on tärkeää valmistautua liikenteen ja noin Kairossa voi tuntua varsin kaoottinen – ja ruuhkia on iso ongelma.

Palvelut Kairon lentokentällä kuuluu Internet-yhteys, pankit, valuutanvaihto, vastaanotto, ravintoloita / kahviloita, verovapaat myymälät ja terveyskeskus.

Lähin majoitus on Hotel Novotel Cairo Airport, joka sijaitsee 1 km päässä lentokentältä. On ilmainen bussikuljetus terminaalin hotelliin.