Autonvuokraus Kairo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kairo

Kairo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kairo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kairo

Autovuokraamo Kairo
Autovuokraamo Kairo

Kairo on pääoman Egyptissä, ja sen lähes 8 miljoonaa asukasta (2010) Afrikan suurin kaupunki.Kun lähiöissä, sen asukasluku nousee noin 16 miljoonaan euroon. Kairo on maailman pisin joki, Niili ja Egypti (ja arabimaailman) oletetaan tärkeä kulttuurinen ja poliittinen keskus. Kaupungin perusti komentaja alan Gohar vuonna 969

Matkailuala on suuri ja merkittävä Kairossa, mutta koska ”arabien vallankumous” tapahtuu vuonna 2011, turvallisuustilanne on jatkuvasti tarkastelun.

Suurin osa Kairon keskustaan ​​on itärannalla Niilin, vaikka monet lähiöissä ovat hajallaan Länsirannalla. Vanhin osa kaupungin koostuu kapeita, mutkittelevia katuja. Täältä löydät monia kaupungin kauneimmista rakennuksista, kuten satoja moskeija – vanhin kauden ca. 640 – 1000 jKrKr. Myös suuri linnoitus, joka aloitettiin vuonna 1179 kuuluisan Saladin, sijaitsee täällä. On syytä myös olla kaunis Muhammad Ali moskeija vuodelta 1857.

Itä vanhakaupunki on Kairon matkailukohde – ”Dead City” – jossa muun muassa Muinainen kalifit hautoja, kun taas uuden esikaupunkialueella Heliopolis säilyvät rauniot antiikin.

”Old Cairo” (Misr al-Qadimah), joka sijaitsee etelään pääkaupunki, on myös tutustumisen arvoinen. Tässä ovat alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä kristityt – kuten Koptilainen museo ja kaksi koptikirkot vuonna 500-luvulla.

Cairo International Airport – Almaza sijaitsee 25 km koilliseen downtown.