Autonvuokraus Sharm El Sheikh

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sharm El Sheikh. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sharm El Sheikh

Autovuokraamo Sharm El Sheikh
Autovuokraamo Sharm El Sheikh

Egyptin kaupunki Sharm el-Sheikhissä sijaitsee eteläkärjessä Siinain niemimaalla – suulla Aqabanlahden – ja on noin. 35 000 asukasta (2010). Kaupungissa on pehmeä, lämmin ilmasto, ja on näin ollen suosittu ympärivuotinen kohde.

Sharm el-Sheik oli pohjimmiltaan pieni, merkityksetön kalastajakylä, mutta viime vuosikymmeninä se on rakennettu vahvan ulos yksi Egyptin modernein ja suosittu turistikohteet.Luksushotelleista nyt rivissä pitkin rannikkoa Punaisellemerelle. Monet hotellit sijaitsevat Naama Bay, muutaman kilometrin itään keskustasta.Päinvastoin, se on mitä voisi odottaa islamilainen maa, siellä on vilkas yöelämä Sharm el-Sheikhissä, jossa on lukuisia klubeja ja ravintoloita, sekä useita kasinoita. Kaupunki seisoo monin tavoin moderni länsimainen innoittamana turisti ”ghetto”.

Sharm el-Sheikh on paratiisi sukeltajille ympäri maailmaa, lähinnä siksi suuri, kaunis koralliriutat rannikolla. Koska on olemassa useita paikkoja ovat melko jyrkkiä ja karu rannalla alueille ympäri kaupunkia, se on rakennettu suuria alueita houkutteleva altaat, keinotekoinen vesiputouksia, vesiliukumäki, porealtaita, jne.

Aivan eteläkärjessä niemimaan löydämme kansallispuiston Ras Mohammedin (Muhammedin pää), jossa on myös suuri vesipuisto, palveli erityisesti lapsille.

Sharm el-Sheikhin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 18 kilometriä koilliseen downtown.