Autonvuokraus Zagreb

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zagreb

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Zagreb tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Zagreb kauttamme.

Zagreb-opas

Bilutleie Zagreb
Zagreb Autonvuokraus

Zagreb on Kroatian pääkaupunki ja suurin kaupunki – noin 800 000 asukasta (2011). Kaupunki sijaitsee maan pohjoisosassa – Sava-joen molemmin puolin.
Zagreb on maan poliittinen, hallinnollinen, taloudellinen, tieteellinen ja kulttuurinen keskus ja myös tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupungilla on oma yliopisto, joka on perustettu vuonna 1669.

Nähtävyyksiä

Zagrebissa on noin 50 museota ja taidegalleriaa,20 teatteri- ja musiikkipaikkaa, ooppera-, kasvitieteellinen ja eläintieteellinen puutarha sekä useita puistoja ja viheralueita.

Zagrebin vanhakaupunki (Upper City) – ”Gorny Grad” – sijaitsee kukkulalla, ja täältä löydät useita nähtävyyksiä. Voit muun muassa käyttää vieraile Zagrebin katedraalissa täällä vuodesta 1217,Pyhän Markuksen kirkossa 1200-luvulta tai arkkihiippakunnan palatsissa vuodesta 1748. Myös parlamentti on täällä. Vanhakaupunki on zagrebin autoton alue, ja voit mennä portaita tai köysirataa päästäksesi tänne.

Kaupungin alaosa ”Donji Grad” on nykyaikaisempi alue, jossa rakennukset rakennettiin vuoden 1800 jälkeen. Täältä löydät mm. useita museoita sekä Kansallisteatteria vuodesta 1895.

Vierailulle suositellaan myös Zagrebin Mimara-museota. Tämä on taidemuseo, jossa on myös arkeologinen osasto. Vierailijat voivat nähdä sekä taideteosten että käsityön näyttelyitä esihistoriallisista ajoista 1920-luvulle.

Pyhän Markuksen kirkko 1200-luvulta.

Tutustu Zagrebiin autonvuokrauspalvelulla

Zagreb sijaitsee hyvin keskeisellä paikalla, jos haluat käydä naapurimaissa Unkarissa, Sloveniassa ja Itävallassa, jos vain päivän tai kaksi. Sinulla on myös useita kauniita kyliä ja linnoja lähellä Kroatian pääkaupunkia ja samalla suhteellisen lyhyen matkan päässä Kroatian Rivieralta. Tiet Kroatiassa ovat hyviä, ja autonvuokraus saavutat jännittäviä kokemuksia missään ajassa. Tässä on joitain kustantajia matkoille Zagrebin kanssa lähtökohtana.

Samoborissa on useita barokkitaloja.

Samobor – Keskiaikainen kaupunki tunnetaan käsitöistä

Samobor on helmi Kroatian pikkukaupungeissa. Se on kuuluisa kauniista keskiaikaisista asutuksestaan, sekabarokkitaloistaanja monista jännittävistä nähtävyyksistään. Kaupungilla on myös pitkät perinteet ruoanlaitossa, käsintehdyissä kristalleissa, viininvalmistuksessa ja musiikissa. Tässä pienessä kaupungissa löydät ihmisiä, joilla on esimerkiksi ammattimainen termi keksivalmistajaja jotka tulevat perheistä, jotka ovat erikoistuneet tällaisiin kapeisiin sukupolvien ajan. Sen lisäksi, että ihmiset kävelevät ympäri Samoborin vanhaa kaupunkia, maistavat herkkuja ja ostos käsityötuotteita, ihmiset matkustavat tänne kävelylle kaupungin kauniiseenympäristöön ja festivaaleille. Se ei ole kaukana Zagrebista ja sijaitsee alueella, josta löydät useita muita vierailun arvoisia pikkukaupunkeja.

  • Zagrebin keskustasta Samoboriin on vain 25 kilometriä. Ajomatka kestää normaalissa liikenteessä noin 30 minuuttia.

Blejsko Jezero – Kaunis järvi naapurimaassa Sloveniassa

Blejsko on järvi, joka sijaitsee Sloveniassa,mutta ei kauempana Zagrebista kuin voit tehdä päiväretken sinne. Meren vesi on peräisin jäätiköistä, jotka sulavat Julian Alpeilla,vuoristossa, joka ulottuu Italiasta Sloveniaan. Tämä on yksi parhaista paikoista tässä Euroopan osassa päiväretkelle, jos arvostat kauniita maisemia. Yksi suosituimmista aktiviteeteista on soutuveneen vuokraaminen. Sitten pääset helposti pienelle Blejski otokin saarelle,jossa on kaunis pieni kirkko. Voit jopa soittaa kirkonkelloa, joka on ulkona, ja sitten saat toiveen. Aivan järven yläpuolella olevalta kalliolta löydät Slovenian vanhimman linnan, joka on päivätty vuodelle 1011. Polkuja on, ja linnasta saat parhaan näkymän järvelle. Pysähdy myös Bledin kylässä, joka sijaitsee järven päässä. Siellä on perinne syödä kaupungin omaa kermakakkua yhdessä monista miellyttävistä kahviloista ja ravintoloista.

  • Zagrebista Bledin järvenrantakylään on noin 200 km:n matka. Ajomatka kestää yleensä 2 tuntia ja 10 minuuttia.
Pieni Saari Bleshki otok siellä on kirkko. Voit jopa soittaa kirkonkelloa ja toivoa sinulle jotain, sitten toiveen pitäisi toteutua.
Linna on rakennettu 1200-luvulla ja on nykyään museo.

Veliki Tabor ja Trakošćan kohteessa Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje on alue Zagrebin pohjoispuolella Kroatiassa ja kohti Slovenian rajaa, joka on kuuluisa kauniista maisemastaan ja linnoitusten suuresta tiheydestä. Siellä on myös useita mukavia pieniä kaupunkeja ja kyliä, mutta linnat ovat ehdottomasti suurimpia vetokortteja vierailijoille. Näistä tunnetuimpia ovat linnat Veliki Tabor ja Trakošćan.

Veliki Tabor, joka tarkoittaa ”Suurta leiriä”, rakennettiin 1400-luvun puolivälissä, mutta tämän päivän versio näyttää paljon samalta kuin se näytti 1500-luvulta lähtien kattavan jälleenrakennuksen jälkeen. Nykyään linna on museo, joka on avoinna ympäri vuodenja antaa sinulle hyvän kuvan elämästä tässä Euroopan osassa keskiajalla. Trakošćan on hieman veliki Taboria vanhempi, ja sen uskotaan olevan rakennettu 1200-luvulla. Tämä linna näyttää myös täysin erilaiselta tänään, 1800-luvun täydellisen uudelleenrakentamisen jälkeen. Veliki Taborin tapaan Trakošćan on museo, jossa voi vierailla ympäri vuoden.

  • Etäisyys Veliki taborin linnaan Zagrebista on 69 kilometriä. Ajomatka sinne kestää noin 1 tunti ja 5 minuuttia.
  • Etäisyys Trakošćanin linnaan Zagrebista on 81 kilometriä. Ajomatka sinne kestää noin 1 tunti ja 5 minuuttia.
  • Kahden kuuluisan linnan välinen etäisyys on noin 40 kilometriä, ja ajoaika on noin 50 minuuttia.
Grazissa on monia ainutlaatuisia ja erikoisia rakennuksia, kuten Kunsthausin taidekeskus.

Graz – Matka Itävaltaan Zagrebista

Graz on Wienin jälkeen Itävallan toiseksi suurin kaupunki. Sitä pidetään yhtenä maanosan parhaiten säilyneistä historiallisista kaupungeista. Graz on nimetty Euroopan kulttuuripääkaupungeiksi (2003) ja muotoilupääkaupungeiksi (2009). Siksi kaupungissa on useita jännittäviä ja erottuvia rakennuksia, joita esitellä. Ehkä oudointa on kaupungin taidekeskus nimeltä ”Kunsthaus”– joka näyttää toiselta planeetalta peräisin olevalta alukselta. Tällaisia omituisuuksia löytyy useita, joskus kauniita siirtokuntia keskiajalta ja muilta aikakausilta. Osa nähtävyyksistä on Unescon maailmanperintökohde, kuten Barokkilinna Schloss Eggenberg. Sama pätee kauniiseen vanhaankaupunkiin (Altstadt von Graz), jossa järjestetään yksi hienoimmista joulumarkkinoista joka vuosi joulukuussa. Suhteellisen lyhyen matkan päässä Zagrebista on mahdollista tehdä päiväretki Graziin, jos sinulla on vuokra-auto, mutta voit vapaasti yöpyä, jos sinulla on aikaa. Tuskin kadut sitä, koska Graz on yksi alueen jännittävimmistä kaupungeista.

  • Itävallan Zagrebista Graziin on noin 183 kilometriä, jos ajaa E39-moottoritietä. Yleensä käytät noin 2 tuntia ja 10 minuuttia ajomatkaan.

Krk – Adrianmeren suurin saari

Krk on Adrianmeren suurimman saaren nimi jamyös saaren suurin kaupunki. Se sijaitsee lähellä mannerta, ja siltayhteys on avoinna ympäri vuoden. Krk on ennen kaikkea erinomainen paikka mennä siihen, haluatko ottaa aurinkoa ja kylpeä. Siellä on myös useita ihania kaupunkeja ja kyliä, ja ”pääkaupunki” Krk on paras esimerkki. Tältä saarelta löydät paikkoja, joissa on vilkas yöelämä, jos olet kiinnostunut sellaisesta, tai hiljaisimmista ja miellyttävimmistä kalastajakylistä, jos se on enemmän mieltymyksesi. Rannikko on häikäisevän kaunis, ja meri toivottaa kesällä tervetulleeksi. Saaren sisämaassa on hiljaisia metsiä, jotka ovat suosittuja kävely- tai pyöräretkille.

  • Zagrebista Rkkin kaupunkiin samannimisen saaren saarella on 182 kilometriä. Asema siellä kestää yleensä noin 3 tuntia, jos ajat ilman pysähdystä matkan varrella.
Useimmat ihmiset menevät Krk nauttia rannoista ja uida.
Kaupungin ulkopuolella on paljon helpompi ajaa ja tiet ovat hyviä.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Zagrebin kaduilta ei ole aina helppo löytää pysäköintitilaa sekä siksi, että kadut ovatkapeita ja joissa on vähän pysäköintitilaa , että siksi, että kilpailu pysäköintipaikoista on suuri. Jos löydät parkkipaikan kadulta, sinun on maksettava maksu eri vyöhykkeiden mukaan. Kylteissä ilmoitetaan, kuinka kauan auto kestää ja milloin maksu vaaditaan. Kaupungissa on kolme eri vyöhykettä – punainen, keltainen ja vihreä – joissa punainen vyöhyke on kallein. On yleensä helpompaa tehdä vetoa yhdestä monista pysäköintihallista, vaikkahinnat siellä ovat jonkin verran korkeammat. Zagrebissa on kuitenkin edullista pysäköidä useimpiin Euroopan pääkaupungeihin verrattuna.

Zagrebin keskustaa ei ole kovin helppo löytää autonvuokrausta. Kroatian vanhakaupunki, Gradec tai Gornji Grad, on suljettu liikenteeltä ja varattu vain jalankulkijoille. Vanhankaupungin ympärillä kadut ovat myös usein kapeita ja yksiosaisia. Useimmat ihmiset siis päättävät jättää auton pysäköidyksi ja pyrkivät sen sijaan kävelemään tai kulkemaan raitiovaunulla.

Ruuhka-ajan liikenteessä voi kestää jonkin aikaa päästä pois kaupungin keskustasta, jos aiot tehdä retken muihin paikkoihin Kroatiassa. Kaupungin ulkopuolella on paljon helpompi ajaa, ja erityisesti venteillä, joilla on valtateitä. Kroatian tietaso on jatkuvasti hyvä, mutta ajaa silti varovasti. Monet autoilijat ajavat kovaa vauhtia, ja maalaistiet voivat olla hieman epäselviä siellä täällä.

Zagrebin lentokentällä on suuri terminaalirakennus.

Lentokenttä

Zagrebin lentokenttä Franjo Tuđman on Kroatian suurin lentokenttä. Täällä palvelee noin 3,5 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Voit lentää suoraan Zagrebiin joistakin Euroopan suurimmista kaupungeista, mutta monet lentoreiteistä ovat kausiluonteisia. Zagrebin ja Israelin, Thaimaan, Emiraattien ja Kanadan kohteiden välillä on myös ajoittaisia lentoja. Lentokentällä on suhteellisen suuri terminaalirakennus, mutta kaikki löytyy saman katon alta.

Autovuokraamot ovat kokoontuneet tuloaulaan, lähelle sitä,mistä haet matkalaukkusi. Vuokra-auto tulee erilliselle alueelle läheiselle pysäköintialueelle. Nykyään on 22 autovuokraamot kohteessa Zagreb Lentokenttä, mukaanlukien Hertz, Alamo, National, Enterprise, Europcar, Dollar Car Rental, Thrifty, Sixt, Avis ja Budget.

  • Zagrebin keskustan ja Zagrebin lentokentän välinen etäisyys on vain 15 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on 15–20 minuuttia.