Autonvuokraus Zagreb Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Zagreb Lentokenttä

Zagreb Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Zagreb Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Zagreb Lentokenttä

Autovuokraamo Zagreb Lentokenttä
Autovuokraamo Zagreb Lentokenttä

Zagreb Airport (ZAG) on Kroatian suurin lentokenttä sijaitsee 17 km kaakkoon Zagreb keskusta.Lentokenttä on nimetty heidän äidinkielellään ”Zracna Luka Zagreb”, vaan kutsutaan myös usein Pleso Airport, koska se sijaitsee alueella Pleso.

Zagreb Lentokenttä avattiin vuonna 1966 ja on yksi terminaalirakennuksen. Lentoasema palvelee noin 2,1 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentokentältä on suoria lentoja useisiin kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla, ja lentoyhtiöt Croatia Airlines, Aeroflot, Air France, KLM, Lufthansa, Easyjet ja Wiss Air on suorat lennot täältä tunnettuihin kaupunkeihin, kuten Kööpenhamina, Pariisi, Moskova, Wien, München, Berliini, Venetsia ja Tukholmassa.

Palvelut lentoasemalla ovat sellaiset kahvilat / ravintolat / baarit, kaupat, infopiste, business-lounge, posti, pankkiautomaatti, pankki, valuutanvaihto ja alueen langaton internetyhteys.

Lisäksi useita autovuokraamoja toimistot tuloaulassa lentokentän. Tässä näemme muun muassa, Sixt, Avis, Nova, Hertz, Europcar ja Thrifty.

Jos haluat vuokrata auton Zagreb, se on kätevää tehdä ennen saapumista. Sitten Vuokra-auto on valmis, kun saavut lentokentälle.

Muut liikennemuodot päästä Zagrebin keskustassa koostuu taksilla tai bussilla. Matkustaminen sukkula on noin. 40 min., Ja bussipysäkki on keskusasemalta Zagrebissa.