Autonvuokraus Minsk

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Minsk

Minsk matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Minsk. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Minsk

Autovuokraamo Minsk
Autovuokraamo Minsk

Minsk on pääoman itsenäisen Valko-Venäjän tasavallan. Kaupungissa on omlag1, 9 miljoonaa euroa (2012), ja se sijaitsee harjanteen keskiosassa maata. Svislatj joki kulkee kaupungin läpi. Minsk on mainittu ensimmäisen historiankirjoissa vuonna 1067. Kaupunki oli muuttumassa, kunnes se tuli pääkaupunki Neuvostoliiton Valko-Venäjän tasavallan vuonna 1919.

Minsk, maan kulttuurin ja teollisuuden keskus (ja gateway), oli lähes tuhottu aikana 2 Maailmansota. Nuortua Kaupunki on ominaista Neuvostoliiton arkkitehtuuri 1950 – ja 1960-luvuilta. Noin keskus on toisiinsa järjestelmä puistojen, joen, tämä osa kaupunkia paimen tuntuu kesällä. Asuin-ja teollisuusalueiden järjestetään kiertää keskustan. Toimiala sisältää auto-, traktori-ja elintarviketeollisuus.

Minsk on useita nähtävyyksiä tarjota – kuten ooppera ja teatterit. On olemassa myös useita mielenkiintoisia kirkkoja ja julkisia rakennuksia kaupungin, ja hyvä valikoima museoita. Tärkein näistä on National Museum of historia ja kulttuuri. Saat erittäin hyvän yleiskuvan tärkeimmistä tapahtumista kaupungin ja sen historiasta. National Art Museum (jossa esineitä 1600 nykypäivään) ja sotamuseo myös tutustumisen arvoinen.

Main Street Minsk nimeltään ”Praspekt Skaryny” ja on vilkas rantakatu suuria ostoksia. Muuten, sinun pitäisi suunnata remontoitu neljäsosaa itään Svislatj joki, joka on tänään, noin 1600-luvun arkkitehtuuria. Tämä on myös hyvä valikoima kahviloita, baareja, ravintoloita ja lahjatavaraliikkeet.

Kaupungin lentokenttä – Minsk International Airport – sijaitsee 42 kilometriä itään keskustasta.