Autonvuokraus Istanbul

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Istanbul

Istanbul matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Istanbul. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Istanbul

Autovuokraamo Istanbul
Autovuokraamo Istanbul

Istanbul on Turkin suurin kaupunki – 13,5 miljoonaa asukasta (2011). Kaupunki sijaitsee Bosphorus – joka erottaa Aasiassa ja Euroopassa. To riippusiltaa yli Bosporin yhdistää kaupunginosaa.

Istanbul on hyvin vanha kaupunki – joka perustettiin noin. 660 f Kr. Istanbul on nykyään Turkin tärkein satama ja suurin teollisuuden keskus. Kaupunki on myös maan tärkein taloudellinen, kaupallinen ja kulttuurinen keskus.

Historiallinen ja arkkitehtoninen korko houkuttelee turisteja – ja siellä on upeita palatseja, monumentteja ja moskeijoita – lisäksi eksoottisia kulttuuria ja värikäs myyjäisiä.

Istanbul on myös useita gallerioita, museoita, teattereita ja ooppera – ja historiallinen osa listattu Unescon maailmanperintöluetteloon.

Hagia Sofia on suurin ja vaikuttavin Bysantin muistomerkki Istanbulissa. Tämä on rakennettu 500: n, ja muunnetaan moskeija 1453.

Toinen tärkeä nähtävyys Istanbulin Topkapin palatsin 1462, sijaitsee suuressa puistossa. Aiemmin jäi sulttaanin kanssa haaremiinsa, mutta tänään palatsi muutettiin museoksi.

Muita nähtävyyksiä kaupungissa ovat Irene kirkon 300-luvulta moskeijan ”Little Hagia Sophia” 536, ”Sininen moskeija” (Sultan Ahmed Moskeija) alkaen 1616, Süleymaniye moskeija 1500-luvulta ja Dolmabahce Palace 1853.

”Grand Bazaar” suositteli myös vierailu Istanbulissa. Tämä on sokkelo kaltainen naapurusto lukemattomia putiikkeja ja myyntipisteistä. Lisäksi sinun pitäisi maksaa vierailun arkeologinen museo – museo Turkin ja islamilaisen taiteen 600: n ja 1900: n.

Istanbul on muuten eläintarha, akvaario ja kasvitieteellinen puutarha.

Kaupungin tärkein lentokenttä – Atatürkin kansainvälinen lentokenttä – sijaitsee 25 kilometriä lounaaseen keskustasta.