Autonvuokraus Antalya Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Antalya Lentokenttä

Antalya Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Antalya Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Antalya Lentokenttä

Autovuokraamo Antalya Lentokenttä
Autovuokraamo Antalya Lentokenttä

Antalya Airport (AYT) on 13 km koilliseen Antalya. On bussikuljetus lentoaseman ja Antalya ja on säännöllinen linja puolen tunnin välein.Bussit kulkevat myös muualla maassa lentokentältä. Lentokentällä on erinomaisia ​​mahdollisuuksia vuokrata auton autovuokraamojen Budget, National, Alamo, Flo, Hertz, Budget, Filo, Ay Tu Travelium edustettuna täällä.

Antalya on ennen kaikkea tärkeä peruskirja määränpää Euroopassa, ja se palvelee useita charter-ja halpalentoyhtiöiden, kuten Thomas Cook ja Air Berliini. Yhtiö palvelee monia kohteita ovat Sky Airlines perustuu Antalya. Vuonna 2012 vieraili 24 993667 matkustajaa, lentoaseman on ollut suuri matkustajamäärät ovat lisääntyneet viime vuosina.Vuonna 2010 avattiin uusi terminaali kotimaan lennoilla.

On olemassa useita baareja, kahviloita ja ravintoloita lentokentällä. Valikoima kauppoja kuten tulli-pe on hyvä, ja Antalyan lentokentälle on myös vauvan huonetta, leikkipaikka, VIP lounge, lääkäriasema, pankkiautomaatit ja postitoimisto. IC Hotel Airport on 800 pois terminaalista ja kokoustilat.