Autonvuokraus Damaskus

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Damaskus

Damaskus matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Damaskus. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Damaskus

Autovuokraamo Damaskus
Autovuokraamo Damaskus

Damaskos sijaitsee Lounais Syyriassa, ja on maan pääkaupunki.Kaupungissa on 1,3 miljoonaa asukasta (2010), ja se on yksi maailman vanhimmista kaupungeista.

Damaskos on kulttuurinen ja uskonnollinen keskus. Pääoma jakautuu vanhaan kaupunkiin, uudempi lähiöissä ja esikaupungeissa Midan, Sarouja ja Imara. Alueella Al-Merjeh sijaitsevat ovat moderneja pilvenpiirtäjiä, ja tässä on taloudellinen ja hallinnollinen keskus.

Vanha kaupunki Damaskoksen on merkittävä matkailukohde, joka kokonaisuudessaan on Unescon maailmanperintökohde. Historiallisessa keskustassa ympäröi muuri ja muurien sisällä, historiallisia rakennuksia ja lukuisia kirkkoja, mausoleums ja moskeijoita. On myös kapeita, mutkittelevia katuja, vilkas markkinat ja ”raamatullinen oikeus street” – jos useat Raamatun tapahtumia.

Merkittävä maamerkki vanha kaupunki on Omayyad moskeija vuodesta 705 Tämä on yksi tärkeimmistä uskonnolliset rakennukset.

Muita suosittuja nähtävyyksiä Damaskoksessa kuuluu keskiaikainen linnoitus ”Citadel Damaskos” alkaen 1200, National Museum -, arkeologisia ja historiallisia esineitä (myös kopio Koraanin peräisin 1200), Army Museum ja Museum of Syyrian taiteen ja kansanperinteen.

Pääoman palvelee Damascus International Airport, joka sijaitsee 2 km itään keskustasta.