Autonvuokraus Kuala Lumpur

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kuala Lumpur

Kuala Lumpur matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kuala Lumpur. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kuala Lumpur

Autovuokraamo Kuala Lumpur
Autovuokraamo Kuala Lumpur

Kuala Lumpur on pääkaupunki Malesiassa, sijaitsee maan länsiosassa – noin 40 km päässä rannikosta.Se on myös keskus erillisen liittovaltion alueella sijaitsevat valtion Selangor rajoja. Väkiluku on noin 1,8 miljoonaa, ja kaupunki on vahva asema Malesian tärkein kaupallinen, kulttuuri-ja koulutuskeskus.

Kuala Lumpur perustettiin kaivos kaupunkiin Kiinan vuonna 1857 ja kehittyi nopeasti yhä enemmän ominaisuuksia. Viime vuosina, paisuntakammion suuntaan moderni metropoli on ollut valtava.

Tänään Kuala Lumpur on selvästi merkitty Malesian nopea ja vahva talouskasvu ja moderni arkkitehtuuri korkean nousee ja toimistorakennusten luonnehtivat suuri osa kaupunkien maiseman. Kuitenkin kaupunki on myös useita perinteisen arkkitehtuurin keuliminen, sekä Kiinan ja islamilaisten innoittamana. Kehitys on johtanut ovat muodostaneet useita keskuksia. Useimmat nähtävyydet löytyvät perinteisessä keskustassa, sijaitsee yhtymäkohdassa Kelang ja Gombak tavata.

Niistä luonnollinen vierailujen tavoitteet Merdeka (”Freedom Square”), joka Malaya-liitto julistettiin vuonna 1957. Myös Town China Town, sen erehtymättömän kiinalainen merkki, on mainittava. Muita perinteisiä nähtävyyksiä on kansalliskokous, National Monument, National Mosque ja useita mielenkiintoisia museoita. Lapsiperheet myös usein lisätä takaisin tien toimintaa puistossa Taman Tasek Perdana.

Kun se tulee moderni arkkitehtuuri on useita näkyvästi pilvenpiirtäjiä, mikä edistää merkittävästi muodostaen Kuala Lumpurin ”Skyline”. Se koskee ensisijaisesti Malesia Telecom rakennus (310 metriä), Plaza Rakyat (382 metriä) ja 450 m korkea tvillingskyskraperen ”Petronas Twin Towers”. Upea kävelysilta yhdistää 41 ja 42 kerroksessa kaksi ”tornia” – ja se on 170 metriä alas katutasoon.

Kaupunki on muuten selvä monikulttuurinen luonne, jossa voi nähdä minareetteja, torneja, kiinalaiset pagodit ja Intian temppelit vierekkäin.

Lähin lentokenttä on Kuala Lumpurin kansainväliselle lentokentälle, joka on noin. 50 km lounaaseen kaupungin.