Autonvuokraus Penang

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Penang

Penang matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Penang. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Penang

Autovuokraamo Penang
Autovuokraamo Penang

Penang on sulttaanikunta tai valtion liittovaltio Malesiassa. Se sijaitsee luoteisrannikolla Malaiji niemimaan erityisesti salmien Malacca, ja asukasluku on noin 1,5 miljoonaa euroa (2010). Pääkaupunki on Georgetown. Tila sisältää lisäksi saaren Penang, myös Manner Seberang Prai alueella. Yksi pisimmistä silloista yhdistää Penang Island Manner.

Penang on tärkeä liikenteen solmukohta Malesiassa.Se on varustettu vilkas satama, kansainvälinen lentokenttä ja hyvin kehittynyt raideyhteys sekä muuhun maan ja naapurimaiden Thaimaa.

Pääoman George Town on Penangin suurin kaupunki. Välillä 80 ja 90% valtion väestöstä asuu pääkaupunkiseudulla.

Kaupunki houkuttelee matkailijoita kaikkialta maailmasta, lähinnä siksi ainutlaatuinen tunnelma kaupungin, jossa on maalauksellinen, kapeita katuja ja koko lukemattomia kadun kauppiaiden erilaisia.

George Town on ominaista sen monikulttuurista väestöä. Lisäksi moskeijoita ja temppeleitä, jotka sijaitsevat usein rinnakkain, on vaikuttavia rakennuksia sekä Englanti siirtomaa tyyliin (esim. Town Hall) ja perinteisen kiinalaisen arkkitehtuurin (esim. ”klaani talo” Khoo Kongsi).

Muuten, vuori Penang Hill on suosittu matkailukohde. Se on Malesian ensimmäinen vuori asemalta 830 m – ja sinulla on mahdollisuus kävellä tai käyttää jotakin erikoisvalmisteinen juna autoja päästä alkuun. Sieltä on upeat näkymät Penangin ja mantereen.

Monet kävijät myös matkan kylään Ayer Itam. On itse asiassa yksi kauneimmista buddhalaisia ​​temppeleitä koko Kaakkois-Aasiassa – Kek Lok Si. Se sijaitsee majesteetillisesti kukkulalla, ja keskeinen temppeli monimutkainen on ”Ten Thousand Buddhas Pagoda”. Top – päälle useita kerroksia – on koristeltu kultainen spiraalin muotoinen ylhäältä.

Penang International Airport sijaitsee 16 kilometriä etelään Georgetown.