Autonvuokraus Skopje

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Skopje

Skopje matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Skopje. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Skopje

Autovuokraamo Skopje
Autovuokraamo Skopje

Skopje on pääkaupunki ja suurin kaupunki tasavallan Makedonian.Sen 668518 asukasta (väestönlaskenta 2006) edustaa kolmasosaa väestöstä pieni maa.

Kaupunki sijaitsee pohjoisessa Makedonian, pankkien ja Vardar-joen ja vuorten välillä Skopje ja Skopska Crna Gora ole kaukana rajasta Kosovon ja Serbian.

Ihmiset asuivat alueella jo 4000 eaaKr. Kaupunki on myrskyisä historia. Se on vallannut useita kertoja, ja oli tärkeä kaupunki Ottomaanien valtakuntaa. Skopje kehittyi nopeasti toisen maailmansodan jälkeen, mutta talouden elpyminen oli rikki vuonna 1963, kun se iski voimakas maanjäristys, joka antaa 90 prosenttia kaupungin rauniot.

Vanhassa Jugoslaviassa Skopjessa oli merkittävä tuottaja rauta tuotteiden asti ruukin suljettiin. Skopje on nykyään tärkeä kaupan keskus tupakan, villaa, hedelmiä ja vihanneksia viljellään alueilla ympäri kaupunkia.

Skopje tavoitteena kehittyä matkailukohde, ja kesäkuukausina, useita musiikin festivaaleilla. Syyskuussa vuosittain teatterifestivaali järjestetään YOTs – Young Open Theatre. Museot ovat vierailun arvoisia ovat Macadonia museo kertoo maan historian ja Modernin taiteen museo, joka sisältää myös useita tärkeitä kansainvälisiä teoksia.

Skopje ”Aleksanteri Suuri” kansainvälinen lentokenttä on lähin, joka sijaitsee 17 km kaakkoon keskustasta.