Autonvuokraus Lublin

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lublin

Lublin matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lublin. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lublin

Autovuokraamo Lublin
Autovuokraamo Lublin

Lublin on noin. 160 km etelään Puolan pääkaupungin Varsovan, ja sillä on noin 350000 asukasta (2008).Kaupunki on myös kaupan keskuksen ja koulutuksen sekä kuuluisa Marie Curie yliopisto on täällä.

Kaupunki Lublin mainitaan ensimmäisen 1200 – ja oli kukoisti 1500-luvulla, koska sen strateginen sijainti välillä Krakow (Puolan entinen pääkaupunki) ja Vilna (pääkaupunki Liettua ).Se oli sitten monikulttuurista luonnetta, ja se oli tärkeä keskus sekä juutalaisuuden ja kristillisen Uskonpuhdistusliike. Alle 2 World War II oli yksi pahimmista natsien keskitysleirien – Majdanek – rakennettu aivan kaupungin. Sodan aikana juutalainen väestö Lublinin vähentynyt yli 42000 noin 4500 – käsittämätön tragedia.

Useat Lublin vikstigste nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan ​​kaupungin keskustassa. Tähän sisältyy vanha Lublinin linna Medieval (palautettu vuonna 1800) ja Pyhän Kolminaisuuden kappeli 1300. Vuonna kappeli on ainutlaatuinen Bysantin seinämaalaukset alussa 1400, ja joitakin uudempia taideteoksia. Lähellä kaupungin Vanhankaupungin aukiolla, missä he ovat löytäneet perustan vanhan 1300-luvulla kirkko (Pyhän Mikaelin kirkko). On myös useita mielenkiintoisia kirkkoja Lublin.

Historiallinen keskusta on muuten enemmän vanhan kaupungin porttien säilynyt ja ihanan – ja ne toimivat symboli Lublin.

Niistä kaupungin monet museot ja monumentit ovat enemmän sidoksissa toinen Maailmansota. Se koskee ensisijaisesti Majdanek, joka dokumentoi keskitysleirin julmuudet – mutta myös Gestapon museo (tunnetaan myös Martyr Museum).

Lublin nimetään Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2016, ja sitä ennen markkinointi useita suunniteltuja tapahtumia jättävät jälkensä kaupunkikuvaan.

Lublin on myös ostos kaupunki, jossa yksi kaupungin historiallisesta keskustasta löydät monia pieniä erikoisliikkeitä myyvät matkamuistoja ja paikallisia erikoisuuksia. Lisäksi voidaan mainita, että kaupungin laidalla on useita suuria ostoskeskuksia.

Lublin sijaitsee välillä kaksi kansainvälistä lentokenttää: Warsaw Airport on noin. 160 km luoteeseen kaupungin, kun Rzeszow lentokenttä on samanlainen matkan etelään Lublinin.