Autonvuokraus Legnica

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Legnica

Legnica matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Legnica. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Legnica

Autovuokraamo Legnica
Autovuokraamo Legnica

Legnica on kaupunki sijaitsee läntisessä Puolassa rajalla Saksan ja Tšekin ja pääkonttori sijaitsee Sleesian alueella.Kaupungin asukasluku on 104178 (2009) asukasta ja sijaitsee joen Kaczawa.

Kaupunki on tunnettu ainutlaatuinen historiallinen tapahtuma, taistelu Legnicia 09 huhtikuu 1241. Mongolit olivat aikeissa hyökätä Itä-Eurooppaan, ja oli tavannut kristitty armeija. Vuodesta 1945 vuoteen 1990, kylmän sodan aikana, kaupunki oli päämaja Neuvostoliiton joukot Puolassa. Se oli suuri vaikutus elämään kaupungissa ja se jaettiin Puolan ja Neuvostoliiton alueet, jotka usein suljettu yleisöltä

Legnica on ensisijaisesti tunnettu industrib, erityisesti kuparin ja nikkelin teollisuuden tärkeä. Se on myös monia historiallisia nähtävyyksiä. Niistä mielenkiintoisimpia ovat Piast keskiaikainen linna sijaitsee pohjoiseen vanhan kaupungin ja Lubiąż Abbot talossa jossa kuparin museo. Vanhankaupungin Legnica on suuri neliö kaupungintalo barokki.

Kaupunki on tunnettu sen puistoja ja puutarhoja ja seitsemänsataa hehtaarin viheralueita, enimmäkseen rannoilla Kaczawa. Tarninow alue on erityisen houkutteleva.

Viime vuosina, Legnica on usein käytetty kalvoksi asetettu elokuvia seurauksena on hyvin säilynyt Gammelby Saksan arkkitehtuuri, lähellä Saksassa ja alhaiset kustannukset.

Lähin lentokenttä on Wroclaw lentokenttä sijaitsee 75 km päässä kaupungin keskustasta.