Autonvuokraus Wrocław

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Wrocław

Wrocław matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Wrocław. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Wrocław

Autovuokraamo Wrocław
Autovuokraamo Wrocław

Wrocław (saksa: Breslau) sijaitsee Puolan lounaiskulmassa – ja on noin. 633000 asukasta (2010). Oder-joen jakaa kaupungin kahtia, ja on ollut kautta historian Wroclaw pääväylä, ja myös kaupungin tärkeä Keski-Euroopan joki satamaan. Vuonna 2000, Wrocław juhlii 1000th vuotta.

Wroclaw on yksi Puolan Tärkeimmät teollisuuden kaupungeissa – myös suuri tuotanto autoja, busseja ja rautatieliikenteen autoja.Tärkeimpiä teollisuuden ryhmiä, jotka ovat vakiinnuttaneet asemansa Wrocław, Siemens ja Volvo. Muuten kaupunki on tunnettu korkeakouluissa ja yliopistoissa, mukaan lukien Wrocław yliopisto – perustettiin vuonna 1702.

Kuten useimmat muut Puolan kaupungeissa pahoin vaurioitunut Wrocław 2 Maailma – varsinkin sota lieka. Useat suuret historialliset rakennukset ovat uudelleen (joka kopioi vanhan) vuonna sodanjälkeisen ajan. Tähän sisältyy katedraali 1100. On kuitenkin olemassa muutamia historiallisia rakennuksia, jotka säästyivät pommitusten aikana, kuten kaunis Pyhän Idzis kirkko 1230 – joka on nyt Wroclaw vanhin säilynyt rakennuksia. Nähtävyys itsessään on niin Domkirkeøya – alun perin saari Oder, joka on nyt yhdistetty mantereeseen. Lisäksi katedraalin löydämme tällaista kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa täällä (rakennettu 1811).

Etelärannalla Oderin on Wroclaw Old valleilla, ja näissä on säilynyt useita – ja osa palautetaan – keskiaikaisia ​​rakennuksia. Lisäksi löydämme vanhan markkinat täällä – lisäksi uudelleen Elisabeth kirkko sen 83 metriä korkea torni. Valleilla voi muuten kokea erityistä visiota historiamaalaus Panorama Raclawicka – alunperin maalattu kaupungin Lviv vuonna 1894, mutta muutti Wrocław vuonna 1945. Se muodostaa ympyrän ympärysmitta peräti 120 metriä, ja ovat merkittävä historiallinen tapahtuma.

Suosittuja nähtävyyksiä ovat National Museum muuta – kuten on suuri kokoelma keskiajan taiteen ja arkkitehtuurin museo – jossa osasto, joka osoittaa jälleenrakentamiseen sodan jälkeen.

Lähin lentokenttä on Kopernikus Wrocław Airport, joka sijaitsee noin 10 km kaakkoon kaupungin.