Autonvuokraus Klaipėda

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Klaipėda

Klaipėda matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Klaipėda. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Klaipėda

Autovuokraamo Klaipėda
Autovuokraamo Klaipėda

Klaipėda (saksa: Memel tai Memelburg) on ​​Liettuan ainoa satamakaupunki. Klaipeda on Itämeren länsiosassa – nimenomaan suulla Nemunas-joen. Kaupunki oli aiemmin saksalainen. Kotiin vajaat 200000 ihmistä Klaipedan satama on lauttayhteys Ruotsi, Tanska ja Saksa.Lähellä kaupungin ovat kaksi suosittua rantakohteista Nida Palanga.

Klaipeda on perustettu vuonna 1200 saksalainen Ritarikunnan, ja oli tärkeä kaupan keskus vuonna 1500. Myöhemmin kaupunki oli hieman erilainen affiniteetti (bl.a.underlagt Ruotsin ajan vuonna 1600). Vuodesta 1923, klaipedia kuului Liettua – paitsi kausina 1939-1945 (Saksa) ja 1945-1991 (Neuvostoliiton).

Klaipeda on useita puu-runko rakennuksia, kuten Tanskassa ja Saksassa. On kaikkien saksalaisten hallitsemassa arkkitehtuuria, joka hallitsee kaupungin vanhoista kortteleista, joka muuten koostuu kapeita, viehättävä kaduilla ja kujilla. Suuri Klaipedan historiallinen arkkitehtuuri on säilynyt, joten se turistinähtävyys itsessään.

Niistä nähtävyydet muuten meillä Historical Museum (rakennettu 1924) dokumentointia sekä Klaipedan ja Liettuan historia. On syytä myös Liettua merimuseo – joka sisältää useita yksikköjä – kuten yleinen merimuseo akvaario ja delfinaario.

Lähin lentokenttä on Palanga International Airport, joka sijaitsee 34 km pohjoiseen Klaipeda.