Autonvuokraus Palanga

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Palanga

Palanga matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Palanga. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Palanga

Autovuokraamo Palanga
Autovuokraamo Palanga

Rannikkokaupunki Palanga on länteen Liettua – pieni pohjoiseen Klaipeda – ja on noin 20000 asukasta (2011).Palanga on yksi Liettuan suosituin matkailukohde, varsinkin niille, jotka haluavat aurinkoa, merta ja rantalomalle. Palanga koostuu viidestä edellisestä pienempien kalastajakyliä, jotka on sulautettu kaupunkiin. On olemassa monia hotelleja ja useita leirintäalueita ja ympäri kaupunkia.

Liiketoiminta perustuu pääasiallisesti matkailuun. Lisäksi suhteellisen suuri öljyterminaaliin Butinge. Palanga Liettua kutsutaan usein ”kesäpääkaupunki”. Rakennukset ovat keskittyneet pitkin kahden kilometrin pituinen pääkatu, joka kulkee sisämaahan laituri ulkoneva ulos Itämereen. Ranta –   joka on 25 km pitkä – on monet katsovat parhaiten Liettuan.Osa rannasta on merkitty ”Blue Flag”, joka osoittaa puhdasta vettä ja turvallinen vesillä.

Houkuttelevin osa ranta sijaitsee lähellä kasvitieteellinen puutarha, jossa järjestetään usein konsertteja ja rantajuhlia nuorille – etenkin kesäisin.

Muiden paikkoja Palanga, kaupungin Meripihkamuseo mainittu. Tämä on suosittu matkailukohde ja sijaitsevat kauniissa Renaissance linna ”Tyszkiewicz” vuodelta 1897. Myös katolinen kirkko Pyhän Marian vuonna 1906 – sen 76 metriä korkea torni –   on yksi kaupungin nähtävyyksistä.Lisäksi Liettuan vanhin apteekki keskustassa Palangan, joka perustettiin vuonna keskellä 1850.

Palanga International Airport sijaitsee 7 kilometriä keskustasta pohjoiseen, se on Liettuan kolmanneksi suurin lentokenttä.