Autonvuokraus Chorzów

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Chorzów

Chorzów matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Chorzów. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Chorzów

Autovuokraamo Chorzów
Autovuokraamo Chorzów

Chorzów on kaupunki Ylä-Sleesian sijaitsee Lounais – Puolassa lähellä raja Tšekin ja Slovakiassa.Kaupungin asukasluku on 113162 (2009) asukasta.

Kaupunki tiedetään olevan tärkeä teollisuuskaupunki. Sitä käytetään olla yksi tärkeimmistä kaupungeista, mitä kutsutaan øverschlesiske teollisuuden alalla. Tämä oli suurin Puolan talousalueen laaja teollisuuden hiilen kaivos-, teräs-, kemian-, valmistus-ja energia.

Koska ympäristöongelmat ja investointien puute on paljon raskasta teollisuutta on suljettu aikana viimeisten 20 vuoden aikana. Toiset on uusittu. Tänään, kauppa ja palvelut ovat kasvava osa taloutta.

Silesian Kulttuuri ja virkistysalue on suuri alue, joka on sekä virkistykseen soveltuvien ja on useita nähtävyyksiä. Se todella kattaa noin 30% maa on 620 hehtaaria ja on suurin puisto lajissaan Euroopassa. Puistossa on toimittaja jokaiseen makuun ja kaikenikäisille. Täällä Silesia eläintarha ja suuri stadion sekä urheilu-ja kulttuuritapahtumia. On myös tenniskenttiä, vesiurheilukeskus, ruusutarha, planetaario, gallerioita ja hotelli monimutkainen mm.

Lähin suuri lentokenttä on Katowice International Airport sijaitsee 27 km päässä kaupungin keskustasta.Toinen suuri lentokenttä lähellä on John Paul II International Airport Kraków-Balice 71 km päässä Chorzow.