Autonvuokraus Banja Luka

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Banja Luka

Banja Luka matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Banja Luka. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Banja Luka

Autovuokraamo Banja Luka
Autovuokraamo Banja Luka

Banja Luka on toiseksi suurin kaupunki Bosnia ja Hertsegovinassa ja pääoman serbitasavallan.Kaupunki sijaitsee luoteeseen maan Vrbas joen ja on 227000 (2008) asukasta.

Banja Luka on mannerilmasto kylmät talvet ja kuumat kesät. Kaupunki on koti University of Banja Luka, sekä useita valtion instituutioiden Bosnia-Hertsegovinassa. Sodan jälkeen Balkanin 1990, talous oli pahasti osui. Mutta viime vuosina kaupunki on ollut talouskasvua.

Kaupunki ei ole se, joka pahiten sodan aikana, mutta kaikki moskeijat rakennettu 1400 – ja 1500-luvulla tuhoutui. Yksi heistä oli Ferhadijamoskeen seisoi Unescon maailmanperintöluetteloon. Area ja jäännökset moskeija on nyt kansallinen muistomerkki Bosnia ja Hertsegovina.

Muita mielenkiintoisia rakennuksia ovat konserttisali ja galleria Banski Dvor (Kuvernöörin palatsi) keskellä. Luostari Gomionica peräisin 1500 sijaitsee lähellä Banja Luka on kokoelma vanhoja kuvakkeita 1700. Kastel linnoituksen joen Vrbas on historia, joka ulottuu aina Rooman ajoista. Gospodska katu on pääkatu, jossa on hyvä valikoima kauppoja, pubeja ja ruokapaikkoja.

Koska monia puistoja ja yli 10 000 puuta Banja Luka oli aiemmin nimeltään ”Green City”. Kaupunki sijaitsee kauniilla metsäisellä Banja Luka laaksossa. Ei kaukana on Dinaarien vuorijono, ja siksi on hyvä vapaa-ajan mahdollisuuksia alueella kalastusta, vaellusta ja koskenlaskua myös. On olemassa myös useita kuumia lähteitä ja Spa.

Banja Luka kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 23 km koilliseen kaupungin.