Autonvuokraus Sarajevo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sarajevo

Sarajevo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sarajevo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sarajevo

Autovuokraamo Sarajevo
Autovuokraamo Sarajevo

Sarajevo on pääkaupunki ja suurin kaupunki Bosnia ja Hertsegovinan, ja sijaitsee keskeisellä paikalla maassa.Kaupunki sijaitsee laaksossa – molemmin puolin joen Miljacka – ja sitä ympäröivät vuoret (jotka ovat osa Dinaarien Alpit). Sarajevo on noin 420000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla väkiluku on 664000.

Sarajevo on maan talouden, kaupan ja kulttuurin keskus sekä tärkeä liikenteen solmukohta. Vaikka kaupunki edelleen kantaa merkkejä tuhoa sisällissodan 1990-luvulla, Sarajevo on viime vuosina tullut suosittu matkailukohde.

Sarajevo on tunnettu uskonnollinen monimuotoisuus (juutalaisuus, kristinusko ja islam) ja sen monikulttuurista yhteiskuntaa, mikä näkyy kaupunkikuvassa. Pääoma on koti lukuisat moskeijat – mukaan lukien keisarin 1462, joka on merkittävä matkailukohde. Tämä oli ensimmäinen moskeija rakennettiin Sarajevossa.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat katolinen katedraali vuodesta 1889, vanha kaupunki ”Bascarsija”, Kansallismuseo, Turkin alueella, museo, Juutalainen museo, Vrelo Bosne Park ja Gazi-Husrev-Beg-moskeijassa mistä 1531 – joka on yksi hienoimpia esimerkkejä ottomaanien arkkitehtuuria.

Lähin lentokenttä on Sarajevo International Airport – Butmir, joka sijaitsee 12 km lounaaseen kaupungin.