Autonvuokraus Białystok

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Białystok

Białystok matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Białystok. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Białystok

Autovuokraamo Białystok
Autovuokraamo Białystok

Białystok on suurin kaupunki Koillis Puolassa ja pääkaupunki Podlasien alue Voivodeship rajan läheisyydessä Valko.Se sijaitsee pankit Biala joen väkiluku on 294399 (2009) asukasta.

Kaupunki on tunnettu olevan kohtaamispaikan eri uskontojen, etnisten ryhmien ja nationalisteja. Etninen ja kielellinen monimuotoisuus oli miksi Ludwik Zamenhof joka syntyi Bialystok alkoi kehittävät universaali kieli esperanto.

Ennen 2 World War II, noin 40 prosenttia väestöstä juutalaisia. 27. Kesäkuu 1941 valloittivat Białystokin Saksa kun he hyökkäsivät Neuvostoliittoon. 56000 juutalaista suljettiin ghetossa joka tuhoutui elokuu 1943

Alueella on monia suuria puistoja, vain muutaman kilometrin päässä on Knyszyńska joka on suojattu metsässä poreallas Suprasl. Toinen niistä, Białowieski National Park, biisonit ovat kotona ja on Unescon maailmanperintökohde. Vuonna narwianski kansallispuisto voi kokea monia harvinaisia ​​lintulajeja.

Kaupungissa on monia kaduilla historiallisia rakennuksia ja pieniä kauppoja ja kahviloita. Tärkeimmät historialliset rakennukset ovat Branickis palatsi, kaupungintalo ja useita kirkkoja, joista yksi on Neitsyt Marian kirkko. Suurin museo on Podlaskie museon lisäksi maalauksia ja taiteen arkeologiset, kuvanveisto ja historian osasto.

Białystok-Krywlany lentokenttä on lähin lentokenttä ja säännöllistä palvelua. Lähin kansainvälinen lentokenttä on Varsovan Chopin-lentokenttä on 174 km päässä Bialystock.