Autonvuokraus Kiova

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kiova

Kiova matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kiova. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kiova

Autovuokraamo Kiova
Autovuokraamo Kiova

Kiova on Ukrainan pääkaupunkiin, joka sijaitsee Pohjois – molemmin puolin Dnepr. Kiova on 2,8 miljoonaa asukasta (2010), ja on maan suurin kaupunki.

Kiova on tärkeä teollisuuden, tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus Itä-Euroopassa, ja myös tärkeä tie-ja rautatieliikenteen solmukohta Ukrainan.

Kaupungissa on noin 25 museota, oopperat, teatterit, kasvitieteelliset puutarhat ja eläintarhat, planetaario, vesipuistot ja sirkushuveja.

Merkittävä matkailukohde Kiovan Sofian tuomiokirkko 1031, joka rakennettiin uudelleen vuonna barokkityyliin.Katedraali on Unescon maailmanperintökohde. Se tekee myös luostarin ”Petsjerskaja Lavra” (”Cave luostari”) peräisin 1100. Luostari on maanalaisia ​​luolia, ja tässä on Moskovan perustaja haudattu.

Muita nähtävyyksiä ovat Kiova ”Golden Port” – Kaupungin pääsatama on 1000: n (myöhemmin rekonstruoitu), Andreyev kirkko 1700 ja ”National Museum of historiaa Suuren isänmaallisen sodan 1941-1945” – kanssa 62 metriä korkea patsas Rodina-matto.Museo on yli 300.000 näyttelyitä.

Kaupunki on muuten kansallinen taidemuseo, historiallinen museo, museo Länsimaisen ja itämaisen taiteen ja National Museum of Russian Art.

Maan suurin lentokenttä – Kiova Boryspil International Airport – sijaitsee 29 kilometriä itään keskustasta.