Autonvuokraus Szczecin

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Szczecin

Szczecin matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Szczecin. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Szczecin

Autovuokraamo Szczecin
Autovuokraamo Szczecin

Szczecin on yksi Puolan vanhimmista ja suurimmista kaupungeista asukkaan 407811 (2011) asukasta sijaitsee Pohjois Puolassa rajalla Saksan.Levittäytyy molemmin puolin jokea Oder, ja myös useita saaria.

Yksi sen nähtävyyksistä on vanha kaupunki, jossa kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Vanha kaupunki on uusittu vuonna 1990-luvun lopulla, ja monet uudet rakennukset ovat rekonstruktioita rakennuksia tuhoutui toisen maailmansodan aikana. Sodan jälkeen oli epävarmaa, kaupungin tulisi olla osa Saksan tai sisällytetään Puolassa, mutta se oli vuonna 1946 päättänyt, että olisi puola.

Se on tärkeä kulttuurinen keskus monia teattereita, museoita ja konserttisaleja. Lapsiperheet saavat yli tehdä matkan nukketeatterin Pleciuga, ja niille, jotka haluavat linnoja ja antiikin rakennuksia Ducal Palace sijaan. Siinä on myös useita katedraaleja ja kirkkoja, joista yksi on St. Jacobs Cathedral

Kaupungissa on runsaasti viheralueita: puistojen ja keinoja istutettu keskellä kentän erottamaan kentät liikenteen (jossa usein raitiovaunu kappaleet on säädetty). Se seikka, että se muistuttaa Pariisi luonnollinen selitys.Se uusittiin vuonna 1880 suunnittelema Georges-Eugène Haussmann, joka uudistettiin Pariisissa Napoleon III.

Laivanrakennusteollisuus on tärkeä, ja tässä on Stocznia Szczecinska joka on Puolan suurin. Se on kalastusteollisuuden ja terästehdas. Satama on yksi suurimmista Puolan.

”Solidaarisuus” Szczecin Goleniów lentokenttä sijaitsee 45 km koilliseen kaupungin.