Autonvuokraus Szczecin Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Szczecin Lentokenttä

Szczecin Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Szczecin Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Szczecin Lentokenttä

Autovuokraamo Szczecin Lentokenttä
Autovuokraamo Szczecin Lentokenttä

Szczecin-Goleniów ”Solidaarisuus” Airport (SZZ) sijaitsee aivan pikkukaupungin Goleniów ja 45 km koilliseen Szczecin.On hyvät bussiyhteydet lentokentältä kaupungin Goleniów, Karlino, Płoty, Nowogard ja Koszain. Szczecin on tärkein lentoasema palvelee kaupungin, ja on lentokenttäkuljetus yhteydessä saapuessa ja lähtiessä. Neljä autovuokraamot esitetään lentokentällä, se on Hertz, Europcar, Sixt ja Avis.

Lentokenttä on rakennettu vuonna 1956 keskelle kylmän sodan, ja oli pohjimmiltaan sotilaslentokenttä. Viime vuosina on kunnostettu ja on hyvät palvelut. Vuonna 2011 tehtiin 258 217passasjerer vieraili Szczecin Lentokenttä mikä tarkoittaa laskua verrattuna edellisvuodesta.

Szczecin Lentokenttä on charter matkoja Egyptiin, ja säännöllisiä lentoja Lontoon, Liverpoolin, Edinburgh, Dublin, Oslossa ja Stavangerissa.Se on halpalentoyhtiö Ryanair, joka palvelee parhaiten kohteisiin.

Lentoasemilla on kahvila, pubi ja verottomasta shoppailusta. Lisäksi se voi tarjota kappeli, posti, apteekki, VIP Lounge, smøterom Center ja matkailutoimisto. Se sijaitsee 1 km lentoaseman ulkopuolella, se Pilotin Hut Motel.