Autonvuokraus Ski

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Ski

Ski matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Ski. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Ski

Autovuokraamo Ski
Autovuokraamo Ski

Hiihto on kaupunki ja kunta sijaitsee kaukana lounaassa Akershus läänin noin 30 kilometriä etelään Oslo.Kaupungissa on 13 619 (2011) asukasta.Se on yksi nuorimmista kaupungeista josta tuli kaupunki vuonna 2004. Kunnan rajat Oslon pohjoispuolella, Oppegård / kuin lännessä, Hobøl kaakkoon ja Enebakk itään.

Hiihto on ominaista lähellä Oslon ja suuri osa väestöstä commutes pääkaupunkiin. Nähtävyydet Hiihto on Waldemarhøy rakennettu – ja kulttuuri-ja Ski keskiaikainen kirkko vuodelta 1100.

Hiihto on mitä voisi kutsua stop, ja tärkeä solmukohta Oslon alueella. Tässä Østfold rautatie ulomman ja sisemmän linjan.

Ski Storsenter on ensimmäinen multi-keskus Norjassa ja yksi suurimmista ostoskeskukset hotellit, elokuvateattereita, suuri valikoima ravintoloita ja kauppoja, bowlinggall mm.

Daisy, suurin huvipuistot, joka sijaitsee 7 km luoteeseen Ski center. Daisy on suuri huvipuisto, muun ominaisuuksia eventyrsti, uintimahdollisuudet, hyvä valikoima erilaisia ​​ratsastaa ja silmukoita ja monia muita nähtävyyksiä.

Euroopan teillä E6 ja E18 kulkee kunnan. Ski lentokenttä on aivan kaupungin keskustassa, mutta ei ole yleistä liikennettä.

Lähin lentokenttä on Oslo Airport Gardermoen sijaitsee 70 km koilliseen Ski.