Autonvuokraus Olsztyn

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Olsztyn

Olsztyn matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Olsztyn. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Olsztyn

Autovuokraamo Olsztyn
Autovuokraamo Olsztyn

Olsztyn on kaupunki Lyna joen Koillis Puola sijaitsee noin 170 kilometriä pohjoiseen Varsova.Väestöstä on 175420 (2011) asukasta.

Kaupunki kasvoi noin saksalaisen ritarin linna, Ordensburg alkaen 1347, joka on nyt museo ja yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä ja tunnettuja tuotemerkkejä. Olsztyn on viehättävä Gammelby romanttisissa kaduilla ravintoloita ja kahviloita ja pieniä turvetta. Niistä historialliset rakennukset ovat raatihuone on peräisin 1500-luvulta, Jerusalem kappeli 1565, ja St. James Cathedral.

Suurin museo on museo Wami ja Mazury, joka muun muassa tunnetaan joulukortti kokoelmista. Muut museot, luonto ja liikunta museo. Kaupungissa on tärkeä lentopallojoukkue, joka on tuottanut useita master AZS UWM Olsztyn

Kaupunki sijaitsee alueella on monia järviä, metsiä ja tasankoja on 15 järveä hallinnonalan kaupungin rajojen. Tämä tarkoittaa, että on olemassa suuri kävelee ympäri kaupunkia ja tärkeimpien virkistysalueiden enemmän puistoja, veistoksia ja suojeltujen metsien pyökki, tammi, vaahtera ja lime-kujilla.

Michelin rengas tehdas on suurin työnantaja alueella. Muita tärkeitä toimialoja ovat elintarvikkeiden jalostus ja huonekalujen tuotantoon.

Lähin suuri lentokenttä on Khrabrovo Airport, noin 150 km päässä kaupungin keskustasta. Muut suuret lentoasemat sijaitsevat muutaman tunnin ajomatkan päässä on Gdańsk Lech Wałęsa Airport ja Varsovan Chopin Airport.