Autonvuokraus Mongstad

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Mongstad

Mongstad matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Mongstad. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Mongstad

Autovuokraamo Mongstad
Autovuokraamo Mongstad

Mongstad on yksi tärkeimmistä teollisuuden sivusto sijaitsee lähellä Bergenin kaupungin Lindas ja Austrheim noin 60 km pohjoiseen Bergen. Mongstad on kauimpana pohjoispuolella niemen Lindas keskellä alueen tyypillinen Länsi maisemia vuonot, vuoret ja meri. 13 km kaakkoon Mongstad on kylä Lindan ja Lindan niemimaa on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, kalastus ja uinti.

Se on tunnettu sen suuri öljynjalostamo tilasi vuonna 1975 Statoilin. Tänään myös Shell osa etuja. Se on suurin vienti yritys ja yksi yrityksistä Norjassa joka tarjoaa eniten työpaikkoja.Mongstad on suurin öljysatama jälkeen Rotterdamin Alankomaat.

At Mongstad on hiljattain avattu teknologia testikeskus CO2 talteenotto, tarkoituksena on löytää ratkaisuja, jotka tekevät sen halvemmalla ja tehokkaammin.

Mongstad on tarjonta raakaöljytoimintojen Pohjanmerellä ja satama saa raakaöljy Pohjanmeren. Norja Hydro on toinen päätoimiala.

Siellä on ollut paljon keskustelua ympäri tehtaan Mongstad. Kun Stoltenbergin hallitus hyväksyi vuonna 2006 rakentamisen kaasuvoimalan klo Mongstad, luvattiin, että päästöjä olisi puhdistettava ensimmäisestä päivästä. Nyt se on kuitenkin epävarmaa, jos puhdistamo lainkaan rakennetaan. Päätös tehdään vuonna 2016.

Bergen Flesland Airport sijaitsee 82 km etelään Mongstad.