Autonvuokraus Gatwick Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gatwick Lentokenttä

Gatwick Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gatwick Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gatwick Lentokenttä

Autovuokraamo Gatwick Lentokenttä
Autovuokraamo Gatwick Lentokenttä

Gatwickin lentokenttä (LGW) on Lontoon (ja Britannian) toiseksi suurin lentokenttä, joka sijaitsee Englanti läänin West Sussex – 45 kilometriä etelään Lontoon.Lentoasema avattiin vuonna 1958 ja tällä hetkellä on kaksi terminaalia – Pohjois-ja Etelä. Se menee shuttletog päätelaitteiden välillä.

Gatwickin lentokenttä on huollettu 31300000 matkustajaa vuonna 2010 ja lentokentältä on sekä reitti-ja tilauslentoja eri kohteisiin kotimaassa ja ulkomailla. Lentokenttä on myös perusta lentoyhtiö British Airways. Muut lentoyhtiöt lentävät Gatwick ovat EasyJet, Thomson Airways, Monarch Airlines ja Thomas Cook Airlines. 5 suosituinta matkakohdetta Malaga, Dublin, Orlando, Alicante ja Dubai.

Gatwickin lentokentältä voit ottaa express junalla, bussilla tai taksilla päästä Lontoon keskustaan. Rautatieasema sijaitsee lentokentän terminaali South. Jos haluat vuokrata auton Lontoo, voit noutaa auto lentokentältä.Tässä ovat 8 hyvämaineinen autovuokraamojen – myös   Avis, Hertz, Europcar ja National.

Palvelut flyplsassen kuuluu hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita / Kahvilat / baarit, lasten leikkihuone, kokoustila (liikematkailijoille) ja valuutanvaihto laskurit.

Lähellä Gatwickin lentokentälle on 12 hotellia eri hintaluokissa – kuten Gatwick Airport Hilton Hotel.