Autonvuokraus Heathrow Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Heathrow Lentokenttä

Heathrow Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Heathrow Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Heathrow Lentokenttä

Autovuokraamo Heathrow Lentokenttä
Autovuokraamo Heathrow Lentokenttä

Heathrown lentokenttä (LHR) on Lontoon suurin lentokenttä, ja 4. maailman vilkkaimmista (2010). Lentoasema sijaitsee Borough of Hillingdon – 24 km länteen Lontoon keskustaan.

Lentoasema palvelee 65.800.000 matkustajaa vuodessa. 2010 ja ca. 100 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne lähes 170 kohteessa Norjassa ja ulkomailla. Heathrow’n lentokenttä on solmukohta British Airways, BMI ja Virgin Atlantic.

Lentoasema perustettiin vuonna 1930, ja on tällä hetkellä viisi terminaalia. On hienoa ostoksia Heathrow’n lentokentän kauppoja (mukaan lukien verovapaat myymälät) ja kaikki liittimet on hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Muita palveluja ovat Pankkiautomaatit, rahanvaihto, apteekki (päätteen 1), Spa / Hieronta (Terminal 5), Vip Lounge, rukous, kappeli ja Art Gallery (terminaali 5). Lentokenttä soveltuu hyvin liikuntarajoitteisille.

Päästä Lontoon keskustassa voi pikajunat, maanalainen (Piccadilly Line), bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Lentoasemalla toimistoista kahdeksalle autovuokraamojen – myös tunnettu pelaajat kuten Avis, Hertz, Europcar ja Budget.

On olemassa myös useita hotelleja lentoasemalla – myös Sofitel Lontoo Heathrow (at terminaali 5) ja Hilton Lontoo Heathrow Airport Hotel (at terminaali 4).