Autonvuokraus Stanstead Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Stanstead Lentokenttä

Stanstead Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Stanstead Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Stanstead Lentokenttä

Autovuokraamo Stanstead Lentokenttä
Autovuokraamo Stanstead Lentokenttä

Stansted Airport (STN) on kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 48 km pohjoiseen Lontoon.Lentokenttä sijaitsee pääkaupunkiseudulla 3 vilkkain palvelee noin 20 matkustajaa vuodessa (2011).

Lentoasema käytetään pääasiassa halpalentoyhtiöt kuten Ryanair ja EasyJet, ja on suoria lentoja yli 150 kohteeseen 31 maassa. Suosituimmat kohteet ovat Dublin, Alicante, Malaga ja Roomassa.

Stanstedin lentokentälle on yksi terminaali matkustajille, toinen yksityiset suihkukoneet ja rahtiterminaalin. Matkustajaterminaalin on juna-asema – jossa matkustajat voivat express junalla Lontoon keskustaan. Matka kestää noin 45 minuuttia. Myös bussit lentokentältä Lontooseen, tai voit ottaa taksin. Jos haluat vuokrata auton Lontoossa, on tunnettu autovuokraamojen kuten Hertz, Avis, Europcar ja Sixt toimistot lentokentällä.

Stanstedin lentokentälle on valikoima palveluja vierailijoille ja tarjoaa valuutanvaihto, internetyhteys, business center, concierge-tiski ja rukous. Lisäksi on hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita / baareja.

Lentokentällä on kaksi hotellia läheltä lentokenttää – Hilton Lontoo Stansted Airport Hotel ja Radisson SAS Hotel Lontoo Stansted Airport.