Autonvuokraus Leknes

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Leknes

Leknes matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Leknes. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Leknes

Autovuokraamo Leknes
Autovuokraamo Leknes

Leknes on kaupunki ja hallinnollinen keskus kunta Nordlandin Vestvågøy. Kaupungista tuli kaupunki vuonna 2002, ja on yksi kahdesta kaupunkien Lofoten kanssa Svolvaer.Leknes on 2750 asukasta (2012).

Lofoottien salissa järjestetään konsertteja ympäri vuoden, sekä Norja ja ulkomaisia ​​taiteilijoita. Vuosittaiset tapahtumat Leknes Lofoten Messa kesän ja Lofoottien Country Festival Høstvekka syksyllä. On Fygle, aivan Leknes, maaseutu museo Vestvågøy museo.

Leknes toimii kaupallinen keskus Western Lofoten. Tässä Lofotsenteret on yksi Pohjois-Norjan suurimmista ostoskeskuksista. Lofotprodukt AS tuottavat kala ruoka on ydinliiketoimintaa. Leknes on myös merkittävä Cruise Port.

Leknes ympäröi upea luonnon ihmeitä Lofooteilla on maailmankuulu. Lofoten tarjoaa muun muassa erinomaiset kalastusmahdollisuudet ja luontokohteita, valaiden katselu ja viehättävä kalastajakyliä. Jos majoituttuaan yksi monista hökkeleissä luonnehtivat Lofoottien on kuljettava ulos Leknes.

Leknes Airport on yksi vilkkaimmista lentokentistä STOL-maan lento Bodø, Rost ja Svolvaer.Harstad / Narvik Airport Evenes sijaitsee noin 70 km pohjoisempana.