Autonvuokraus Koszalin

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Koszalin

Koszalin matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Koszalin. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Koszalin

Autovuokraamo Koszalin
Autovuokraamo Koszalin

Koszalin on suurin kaupunki Lähi Pommerin ja sijaitsee luoteeseen Puola 12 km etelään Itämeren.Se asuu 107146 (2009) asukasta. Läheiset kaupungit Kamien Pomorski, Mielno ja Kolobrzeg.

Ensimmäinen historiallinen lähde, joka mainitsee kaupungin Greater Poland Chronicle alkaen 1108. Yksi vanhimmista rakennuksista on Pyhän Marian kirkko 1300. Jäänteet keskiaikaisen kaupungin muuri on säilynyt.

Koszalin ympäröivät kauniit metsät ja varaukset, kuten lintu pyhäkkö Parnowo (5 km länteen) ja Lubiatowskie Järvi (5 km etelään). Korkein kohta Koszalin on Chelmska jossa on torni päälle, jossa voi nauttia näkymästä. Läheisyys Itämeri on tärkeä, ja tämä osa merta on tunnettu kauniista hiekkadyynien, kallioita ja pitkät hiekkarannat.

4. Maaliskuu 1945 Koszalin miehitti Neuvostoliitto jälkeen 2. Maailmansota. Mukaan Potsdam sopimus oli kaupunki, joka oli aiemmin ollut Saksa laittaa alle Puolan hallinnon ja nimeksi Koszalin.Suurin osa Saksan väestöstä pakeni tai karkotettiin.

Lähin suuri lentokenttä on Szczecin-Goleniów Solidaarisuus lentokentälle, 119 km päässä keskustasta Koszalin.Toinen suuri lentokenttä on Gdańsk Lech Wałęsa Airport (GDN / EPGD), on 196 kilometriä itään Koszalin.