Autonvuokraus Johannesburg

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Johannesburg

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Johannesburg tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% vuokra-autosta kohteessa Johannesburg kauttamme.

Johannesburgin opas

Bilutleie Johannesburg
Johannesburg Autonvuokraus

Johannesburg, Etelä-Afrikan suurin kaupunki, on Gautengin maakunnan pääkaupunki, joka sijaitsee maan koillisosassa. Kaupungissa on noin 3,3 miljoonaa asukasta (2011), ja se on maan suurin kauppa- ja rahoituskeskus sekä rautatie- ja tieliikenteen solmukohta.

Johannesburgin sijainti Witwatersrandin vuoristoalueella on tehnyt kaupungista alueen suurten kultakenttien keskustan – ja kaupungin ympärillä on useita suuria kaivoslaitoksia. Myös kultaesiintymät antoivat shokin Johannesburgin perustajalle vuonna 1886.

Nähtävyyksiä

Johannesburg on kuuluisa monista yliopistoista, korkeakouluista ja museoista. Näihin kuuluu geologinen, etnologinen ja sotahistoriallinen museo. Johannesburgissa on myös oma rautatiemuseo.
Muuten nähtävyyksistä on mainittava eläintarha ja suuri planetaario.

Keskuspiireille on ominaista säännöllinen katukuvio ja suuret julkiset rakennukset. Eloff Streetin pääkatu on siinä suhteessa tyypillinen. Apartheid-järjestelmä merkitsi sitä, että nämä kaupungin alueet olivat suurelta osin valkoisen vähemmistöväestön asuttama, kun taas mustat ja värilliset ihmiset asuivat omilla alueillaan laitamilla. Vaikka rotuero on poistettu, tämä asutuksen malli on edelleen tyypillinen Etelä-Afrikan suurimmalle kaupungille. Mustista alueista suurin ja tunnetuin on Soweto.

On myös erillinen kaupunginosa, joka on suurelta osin omistettu kulttuuritoiminnalle – ensisijaisesti esittäville taiteille. Sen nimi on Adjacent, ja täällä on useita kokeellisia teattereita. Joillakin heistä on juuret apartheid-hallinnon alaiset protesti- ja kapinallisliikkeet.

Johannesburgin keskusalueille on ominaista säännöllinen katukuvio ja suuret julkiset rakennukset.

Tutustu Johannesburgiin autonvuokrauspalvelulla

Johannesburg on erittäin hyvä lähtökohta retkille autonvuokraus. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla useiden jännittävien paikkojen, nähtävyyksien, kulttuurimuistomerkkien ja kansallispuistojen välissä. Lisäksi sinulla on lyhyt matka muihin kaupunkeihin, jotka ovat tutustumisen arvoisia ja jotka ovat helposti saavutettavissa autolla. Tässä on valikoima johannesburgin suosituimpia kyytejä.

Kolme norsua Kruger Parkissa.

Krugerin kansallispuisto – Yksi Afrikan parhaista safaripuistoista

Kruger Park on yksi Afrikan tunnetuimmista ja myös yksi maanosan suurimmista ja suosituimmista safaripuistoista. Täällä saat hyvät mahdollisuudet nähdä kaikki niin kutsutut”Viisi kauppaa”,eli leijona, norsu, sarvikuono, leopardi ja puhveli sekä monet muut suuret eläinlajit. Vaikka Johannesburgista alkaen on mahdollista varata päiväretkiä, on suositeltavaa matkustaa puistoon ja aloittaa safari sieltä. Yksi tai kaksi yötä tuottaa paljon suuremman hyödyn kuin lyhyt päiväretki, jossa suurin osa ajasta menee kuljetukseen puistoon. Krugerin puisto tulisi kokea sekä aamulla, kun eläimet etsivät jokea juodakseen, että illalla, kun aurinko laskee majesteettiseen maisemaan.

  • Krugerparkenin vieressä on monia leirejä ja safarihotelleja. Puisto on myös suuri, joten etäisyydet vaihtelevat paljon.
  • Johannesburgista Malelanen ja Crocodile-joen alueille, joilla sijaitsee useita parhaita hotelleja, se on noin 405 kilometriä. Ajoaika ilman pysähdystä on yleensä noin 4 tuntia ja 20 minuuttia.

Ihmiskunnan kehto – Käy ihmiskunnan kehdossa

Guatengin maakunnassa Johannesburgin pohjoispuolella on kaivausalue, josta on löydetty monia jälkiä joistakin maailman ensimmäisistäihmisistä. Ihmiskunnan kehto ei luultavasti ole kovin tarkka kuvaus, sillä Afrikassa on muitakin löytöjä, jotka ovat vanhempia. Tämä on kuitenkin erittäin mielenkiintoinen paikka niille, jotka haluavat tietää enemmän juuristamme. Löydöt ovat peräisin pääasiassa Guatengin luolamuodostelmista, kuten Sterkfonteinin luolista. Muun muassa australopithecus africanus -lajin fossiili löytyy noin 2,3 miljoonaa vuotta vanhasta. Sterkfonteinissa löytöjä on esillä erillisessä keskuksessa, josta saa myös opastettuja kierroksia luoliin.

  • Johannesburgin keskustasta Sterkfonteinin vierailukeskukseen on noin 63 kilometriä. Ajoaika normaalissa liikenteessä on noin 1 tunti.
Pretoriaa kutsutaan myös Kansansuulla käytettäväksi Jacaranda Cityksi. Se johtuu siitä, että kaikkialla Pretoriassa on ihania Jacaranda-pensaita, joiden kadut koristelevat violetteja kukkia.

Pretoria – Etelä-Afrikan hallinnollinen pääkaupunki

Etelä-Afrikassa on teknisesti kolme pääkaupunkia, Kapkaupunki, Bloemfontein ja Pretoria. Jälkimmäinen toimii maan hallintokeskuksena. Kaupunki on erittäin kaunis, ja sitä hallitsevat vaikuttavat ja monumentaaliset rakennukset, jotkasijoitetaan suuresti vihreään ympäristöön. Pretoriaa kutsutaan myös Tshwane bantu kielillä, samoin kuin Jacaranda kaupunki käytetään yhteisessä suussa. Viime aikoina, koska kaikkialla Pretoriassa kasvaa upeita Jacaranda-pensaita– violeteilla kukilla, jotka koristavat katuja. Pretoriasta löydät myös monia jännittäviä monumentteja, museoita, kulttuurikeskuksia ja muita nähtävyyksiä.

  • Johannesburgin keskustan ja Pretorian välillä on enintään noin 60 kilometriä. Suurin osa pätkästä kulkee moottoritiellä, ja yleensä vietät 45 minuuttia ajomatkalla.
Adventures With Elephants -sivustolta saat ainutlaatuisen kokemuksen norsujen kanssa.

Seikkailut elefanttien kanssa – Ainutlaatuinen kohtaaminen norsujen kanssa

Jos otat melko lyhyen ajomatkan vuokra-autolla pohjoiseen Johannesburgista kohti Kruger-puistoa, ohitat Bela-Belan kaupungin, joka on kuuluisa kuumasta lähdevedestä. Tällä alueella löydät myös yhden Afrikan parhaista luonto- ja eläinkokemuksista. Adventures With Elephants -keskus uudelleenkouluttaa norsuja, joilla on ongelmallista käyttäytymistä, tutkimusta ja koulutusta, joka keskittyy erityisesti majesteettiseen eläimeen. He toivottavat tervetulleiksi vierailijat, jotka saavat ainutlaatuisen tapaamisen tilan eläinten kanssa. Voit esimerkiksi kylpeä norsujen kanssa,saat ruokkia eläimiä ja voit saada itsellesi safarin yhden norsun takana. Samalla alueella on myös useita leirejä ja hotelleja, jotka järjestävät laajempia safareita.

  • Johannesburgin keskustasta on noin 210 kilometriä Adventures With Elephants -leirille. Ajat Pretorian kautta Bela-Belan kaupunkiin ja sieltä kohti Rooibergia. Pysähtymättä ajomatka kestää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia.
Keinotekoinen Hartbeespoortin pato.

Hartbeespoort dam – Lomakaupunki Magaliesburgin vuorten juurella

Tämä lomakaupunki on yksi monista pienistä kaupungeista, jotka sijaitsevat keinotekoisen Hartbeespoort-järven ympärillä. Alueella on monia hyviä hotelleja ja muita majoitusratkaisuja sekä useita jännittäviä kokemuksia. Täältä löydät useita golfkenttiä, voit vuokrata veneen ja tehdä retkiä lammelle, siellä on useita keskuksia, joissa on villieläimiä, joita saat tervehtiä, ja täällä on erityisen paljon aktiviteetteja, jotka on tarkoitettu perheille. Suosituimpia aktiviteetteja ovat safariretket hevosen selässä,vierailut käärmepuistossa, vierailut elefanttikeskuksessa ja vierailut keskuksessa, jossa huolehditaan orvoista apinoista.

  • Johannesburgista Hartbeespoortin padolle on noin 85 kilometriä. Ajat enimmäkseen maalaistiellä, ja matka kestää noin 1 tunnin ja 20 minuuttia.
Pysäköintipaikat kaduilla on merkitty, mutta on suositeltavaa pysäköidä pysäköintialueille, joissa on turvallisuus.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Johannesburgin keskustassa on monia turvallisia pysäköintihalleja ja ulkopysäköintipaikkoja. utendørs parkeringsanlegg Useimmilla näistä on hyvä turvallisuus, mutta täällä on jotain muutakin pysäköitävissä kuin katujen varrella. Pysäköintipaikat kaduilla on merkitty, mutta täällä kaikki paikat eivät ole yhtä turvallisia. Etsi parkkipaikkoja, joissa on turvatoimet. Useimmat ostoskeskukset ovat myös hyviä vaihtoehtoja laittaa vuokra-auto. Huomaathan, että kauppakeskuksissa on tavallista, että pysäköinti on ilmaista, jos voit esittää kuitin, jonka olet tehnyt ostoksilla keskustan sisällä.

Johannesburgin katuja pidetään yhtenä maailman ruuhkaisimmista, ohitetaanvain Kairossa ja Kapkaupungissa. Kairo Siitä huolimatta sinne on yleensä mukava päästä ruuhka-ajan ulkopuolella. Kun ihmiset menevät töihin ja töistä, jonot ovat usein pitkiä, ja silloin on yleensä parasta välttää liikenteeseen menemista.

On suositeltavaa olla erityisen varovainen ajellessasi Etelä-Afrikassa, vaikka suurin osa ei koe mitään epämiellyttävää. Auton ovet on lukittava ja ikkunat suljettava, erityisesti kaupungeissa. Ymmärrä myös, mitä alueita ja takkeja sinun tulisi välttää.

Lentokenttä

Johannesburgin pää lentokenttää kutsutaan O.R. Tambon kansainväliseksi lentokentäksi. Se on sekä Afrikan maanosa että Etelä-Afrikan suurin maa, jossa on vuosittain yli 21 miljoonaa matkustajaa. Koska lentokenttä on 1700 metriä merenpinnanyläpuolella ja sen ilma on ohuempaa kuin alamailla, O.R. Tambon lentokentällä on yksi maailman pisimmistä kiitoradoista. Lentokentällä on kuusi terminaalia. Kaksi näistä palvelee kansainvälisiä lentoja (A1 ja A2), ja mihin päädyt, riippuu siitä, minkä lentoyhtiön kanssa saavut.

Autovuokraamojen tiskit kootaan erilliselle alueelle parkkihallin lähelle,pääterminaalin pohjakerrokseen. Tästä päivästä lähtien löydät täältä suurimmat kansainväliset yritykset, kuten Hertz, Avis, Thrifty ja Europcar, sekä 5-6 paikallista ja alueellista pelaajaa. Kaikki tiskit ovat avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

  • O.R. Tambon kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Johannesburgin kaupungin rajojen sisällä ja noin 22 km:n päässä kaupungin keskustasta. Normaalissa liikenteessä ajoaika on noin 25 minuuttia.
O.R. Tambon lentokentällä on yksi maailman pisimmistä kiitoradoista!